- نظم نوین در آسمان منطقه؛ ترکیب موشک ایرانی و رادار چینی و تغییر معادلات هوایی +عکس و فیلم
- حلقه ایکس در دولت پزشکیان چه میکند؟
- حماقتی که هزاران پرچم را برافراشت
- سنگرچینی حجاریان برای تروریستها – مشرق نیوز
- ماجرای کشته شدن ۱۰۰ تروریست در اطراف پاستور چه بود؟
- روایت نشریه آمریکایی از برتری ایران در جنگ الکترونیک
کاهش تدریجی دمای همدان در روزهای آینده
به گزارش همدان نوین، کارشناس هواشناسی استان همدان گفت: با توجه به نزدیک شدن به ماه شهریور انتظار کاهش دما در روزهای آینده میرود. روح اله زاهدی اظهار کرد: در روزهای آینده در استان،آسمانی صاف و آفتابی همراه با ابرناکیهای موقت را شاهد هستیم و درساعات بعد از ظهر وزش بادهای نسبتا شدید موقتی را […]
به گزارش همدان نوین، کارشناس هواشناسی استان همدان گفت: با توجه به نزدیک شدن به ماه شهریور انتظار کاهش دما در روزهای آینده میرود.
روح اله زاهدی اظهار کرد: در روزهای آینده در استان،آسمانی صاف و آفتابی همراه با ابرناکیهای موقت را شاهد هستیم و درساعات بعد از ظهر وزش بادهای نسبتا شدید موقتی را داریم.
وی با اشاره به بادهای موقتی خاطر نشان کرد که شاهد غبار رقیق در آسمان هستیم و ازنظر کیفیت و شاخصهای آلایندگی، کیفیت هوا قابل قبول است.
این کارشناس هوا شناسی تصریح کرد: در ۲۴ ساعت گذشته در ایستگاه فرودگاه همدان کمترین دما با ۱۴ درجه سانتیگراد و بیشترین دما با ۳۴درجه سانتیگراد ثبت شده است.
وی ادامه داد: خنکترین شهرستان، شهرستان بهار با ۱۱ درجه سانتیگراد و گرمترین شهرستان، شهرستان اسدآباد با ۳۶ درجه سانتیگراد گزارش شده است.
زاهدی در آخر بیان کرد: با توجه گذراندن نیمی از فصل تابستان و نزدیک شدن به ماه شهریور انتظار کاهش تدریجی دما در روزهای آینده را در سطح استان داریم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.


