امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 6 ذو القعدة 1447
شناسه خبر : 26075
  پرینت تاریخ انتشار : 08 آگوست 2021 - 19:05 | 138 بازدید
رئیس اداره تبلیغات اسلامی نهاوند

ه‍یئات مذهبی نهاوند مراسم عزای حسینی را در فضای باز برگزار کنند

به گزارش همدان نوین، رئیس اداره تبلیغات اسلامی نهاوند گفت: به منظور حفظ سلامت مردم، هیئات مذهبی و عزاداری باید مراسم خود را در فضای باز برگزار کنند.  حجت‌الاسلام بهرام یوسفی یک‌شنبه ۱۷ مرداد در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: متأسفانه امسال نیز شاهد شیوع بیماری کرونا در شهرستان هستیم و به همین دلیل شکل عزاداری‌ها […]

ه‍یئات مذهبی نهاوند مراسم عزای حسینی را در فضای باز برگزار کنند

به گزارش همدان نوین، رئیس اداره تبلیغات اسلامی نهاوند گفت: به منظور حفظ سلامت مردم، هیئات مذهبی و عزاداری باید مراسم خود را در فضای باز برگزار کنند.

 حجت‌الاسلام بهرام یوسفی یک‌شنبه ۱۷ مرداد در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: متأسفانه امسال نیز شاهد شیوع بیماری کرونا در شهرستان هستیم و به همین دلیل شکل عزاداری‌ها باید مطابق با پروتکل‌ها باشد و فاصله‌گذاری و دستورالعمل‌ها در مراسم دقیقاً رعایت شود.

وی با اشاره به اینکه تشکل‌های مذهبی و هیئت‌ها از ابتدای بیماری کرونا نقش قابل توجهی برای مقابله با شیوع آن ایفا کردند، افزود: همدلی، همراهی و کمک‌رسانی به مردم به خصوص در هیئت‌ها شکل گرفت و این جریان امسال نیز تداوم خواهد یافت.

یوسفی بر رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی تأکید کرد و یادآور شد: شکل عزاداری‌ها باید به گونه‌ای باشد که مراسم در فضای باز و با فاصله‌گذاری‌های مناسب بر اساس دستورالعمل‌ها اجرا شود.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی نهاوند با بیان اینکه در حال حاضر ملاک ما برای برگزاری مراسم هیئت‌های عزاداری پروتکل‌های بهداشتی سال گذشته است، گفت: آنطور که گفته می‌شود برای عزاداری‌های امسال قرار است دستورالعمل جدید صادر شود که تاکنون به ما ابلاغ نشده و ما مجبور هستیم فعلا دستورالعمل سال گذشته را ملاک کار خود قرار دهیم.

وی در خصوص عزاداری هیئت های حسینی که از مکان مناسبی برای تجمع برخوردار نیستند، افزود: با توجه به اینکه تجمع عزاداران در فضاهای بسته باعث می‌شود که احتمال شیوع کرونا افزایش یابد به این دسته از هیئت‌ها اعلام کرده‌ایم که درخواست خود را به ما اعلام کنند تا مدارس آموزش و پرورش را برای برگزای مراسم هماهنگ کنیم.

| منبع خبر : ایسنا
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.