امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 6 ذو القعدة 1447
شناسه خبر : 26037
  پرینت تاریخ انتشار : 08 آگوست 2021 - 9:35 | 911 بازدید
کارشناس مسئول واحد پیشگیری شبکه بهداشت تویسرکان

نیمی از افراد بالای ۵۰ سال تویسرکان علیه کرونا واکسینه شدند

به گزارش همدان نوین، کارشناس مسئول واحد پیشگیری شبکه بهداشت تویسرکان گفت: ۵۴ درصد جمعیت بالای ۵۰ سال این شهرستان یک نوبت واکسن کرونا تزریق کرده اند. بهزاد غلامعلئیی روز یکشنبه  اظهار داشت: ۱۶ هزار و ۷۹۳ دوز واکسن برای همه گروه‌های هدف از زمان آغاز فرآیند واکسیناسیون کرونا تاکنون در شهرستان تویسرکان تزریق شده […]

نیمی از افراد بالای ۵۰ سال تویسرکان علیه کرونا واکسینه شدند

به گزارش همدان نوین، کارشناس مسئول واحد پیشگیری شبکه بهداشت تویسرکان گفت: ۵۴ درصد جمعیت بالای ۵۰ سال این شهرستان یک نوبت واکسن کرونا تزریق کرده اند.

بهزاد غلامعلئیی روز یکشنبه  اظهار داشت: ۱۶ هزار و ۷۹۳ دوز واکسن برای همه گروه‌های هدف از زمان آغاز فرآیند واکسیناسیون کرونا تاکنون در شهرستان تویسرکان تزریق شده است.

وی اضافه کرد: به همت کارشناسان، مراقبان سلامت، بهورزان همچنین توزیع بیشتر واکسن کرونا در شهرستان، واکسیناسیون گروههای هدف با سرعت بیشتری در حال اجرا است.

کارشناس مسئول واحد پیشگیری شبکه بهداشت تویسرکان با بیان اینکه ۸۹ درصد جمعیت بالای ۷۰ سال شهرستان حداقل یک نوبت واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند گفت: چهارمین مرکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا به تازگی در سالن «امیدفر» این شهرستان راه اندازی شد.

غلامعلئیی افزود: با هماهنگی‌های صورت گرفته در کنار ۲ مرکز واکسیناسیون در سطح شهر تویسرکان و مراکز تجمیعی واقع در شهرهای سرکان و فرسفج، تیم‌های سیار نیز برای واکسیناسیون گروه‌های هدف در روستاهای با جمعیت بالا تشکیل شده است.

وی توصیه کرد: مردم تویسرکان علاوه بر مراجعه به مراکز منتخب واکسیناسیون، همچنان شیوه‌نامه‌های بهداشتی مقابله با ویروس شامل استفاده از ماسک، رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و پرهیز از حضور در تجمعات را رعایت کنند.

بیش از ۳۳۰ هزار دوز واکسن تاکنون در استان همدان تزریق شده است.

به گزارش ایرنا، تمامی شهرستان های تابعه استان همدان در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند.

| منبع خبر : ایرنا
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.