امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 15 ذو القعدة 1447
شناسه خبر : 25519
  پرینت تاریخ انتشار : 19 جولای 2021 - 18:30 | 116 بازدید
مدیرکل دامپزشکی استان همدان

نظارت ۳۱ اکیپ بر ذبح دا‌م‌های قربانی در همدان

به گزارش همدان نوین، مدیرکل دامپزشکی استان همدان از نظارت ۳۱ اکیپ ثابت و سیار بر ذبح شرعی و بهداشتی دا‌م‌های قربانی در روز عید سعید قربان خبر داد. محمودرضا رسولی امروز  در همدان اظهار کرد: همزمان با فرا رسیدن عید سعید قربان و انجام مراسم قربانی کردن دام در این روز، دامپزشکی استان اقدام […]

نظارت ۳۱ اکیپ بر ذبح دا‌م‌های قربانی در همدان

به گزارش همدان نوین، مدیرکل دامپزشکی استان همدان از نظارت ۳۱ اکیپ ثابت و سیار بر ذبح شرعی و بهداشتی دا‌م‌های قربانی در روز عید سعید قربان خبر داد.

محمودرضا رسولی امروز  در همدان اظهار کرد: همزمان با فرا رسیدن عید سعید قربان و انجام مراسم قربانی کردن دام در این روز، دامپزشکی استان اقدام به اجرای طرح نظارت و کنترل شرعی و بهداشتی بر دام‌های قربانی مردم می‌کند.

وی گفت: در همین راستا با همکاری ادارات ذیربط و تشکیل، آموزش، تجهیز و ساماندهی ۱۱ اکیپ ثابت و ۲۰ اکیپ سیار و با ترکیب ۲۰ دامپزشک، ۳۸ بازرس بهداشتی گوشت، ۱۲ نفر ناظر شرعی، نظارت بر ذبح شرعی و بهداشتی قربانی‌های شهروندان نظارت می‌شود.

مدیرکل دامپزشکی همدان اضافه کرد: با توجه به خطر گسترش کرونا در سطح استان و به دلیل احتمال مراجعات مردم در جایگاه‌های موقت عرضه دام کشتاری، عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی و به منظور جلوگیری از تجمع غیرضروری، مردم استان، دام قربانی خود را از میادین عرضه دام زنده دارای پروانه بهداشتی تهیه کند.

وی با بیان اینکه در همین راستا دامپزشکی سعی دارد با تشکیل اکیپ‌های سیار در شهرستان‌ها، کشتارها را به کشتارگاه‌های استان هدایت کند خاطرنشان کرد: طبق دستورالعمل معاونت بهداشتی، کشتار دام در ملأ عام و قصابی‌ها ممنوع است.

رسولی گفت: تمام کشتارگاه‌های استان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی ابلاغی سازمان دامپزشکی کشور، وزارت بهداشت و ستاد ملی مقابله با کرونا در روز عید قربان آمادگی لازم به منظور کشتار دام قربانی و تحویل لاشه استحصالی به متقاضیان را دارند.

وی از شهروندان خواست کرد به منظور رعایت اصول بهداشتی و جلوگیری از انتشار بیماری‌های قابل انتقال از دام به انسان، حتی‌المقدور دام های قربانی خود را در کشتارگاه‌های استان کشتار کرده و از خدمات رایگان بازرسی بهداشتی و شرعی بازرسان اداره کل دامپزشکی استان همدان استفاده کنند.

مدیرکل دامپزشکی استان همدان گفت: مردم می‌توانند برای نظارت شرعی و بهداشتی با شماره ۱۵۱۲ تماس حاصل کرده و از خدمات رایگان اکیپ‌های ثابت و سیار دامپزشکی بهره‌مند شوند.

| منبع خبر : فارس
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.