امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 18 ذو القعدة 1447
شناسه خبر : 22959
  پرینت تاریخ انتشار : 06 ژوئن 2021 - 10:46 | 123 بازدید
استاندار:

رشد همدان در اجرای پروژه های برق آبی بی‌سابقه است

به گزارش همدان نوین، استاندار همدان با اشاره به پیشرفت های استان در زمینه سدسازی، احداث نیروگاه، تقویت شبکه های آبرسانی و توسعه تاسیسات آبی گفت: رشد همدان در اجرای طرح های برق آبی بی‌سابقه است. «سیدسعید شاهرخی» روز یکشنبه  اظهار داشت: استان همدان در  توسعه زیرساخت های آب و برق پیشرفت های کم نظیری […]

رشد همدان در اجرای پروژه های برق آبی بی‌سابقه است

به گزارش همدان نوین، استاندار همدان با اشاره به پیشرفت های استان در زمینه سدسازی، احداث نیروگاه، تقویت شبکه های آبرسانی و توسعه تاسیسات آبی گفت: رشد همدان در اجرای طرح های برق آبی بی‌سابقه است.

«سیدسعید شاهرخی» روز یکشنبه  اظهار داشت: استان همدان در  توسعه زیرساخت های آب و برق پیشرفت های کم نظیری در قیاس با سایر نقاط کشور داشته که در سالیان گذشته بی سابقه بوده است.

وی افزود: سدسازی، توسعه نیروگاه ها، تقویت شبکه های توزیع و تاسیسات آبرسانی از مهمترین سرفصل های خدمات ارائه شده در این استان است.

استاندار همدان با اشاره به توسعه نیروگاه هزار مگاواتی شهید مفتح گفت: دومین برج این نیروگاه با تکنولوژی های نوین احداث می‌شود.

شاهرخی خاطرنشان کرد: در شرایط تحریم و بدعهدی تیم سازنده ژاپنی، مهندسان ایرانی ادامه طراحی و ساخت این برج را به عهده گرفتند که بسیار غرورآفرین است.

او تصریح کرد: نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی ملایر نیز نقش ارزنده ای در تامین برق استان دارد که این پروژه نیز با پیشرفت خوبی در حال اجراست.

استاندار همدان با بیان اینکه چند سد بزرگ سالهای اخیر در نقاط مختلف استان به بهره برداری رسیده است افزود: تعدادی سد در حال ساخت و ساز داریم که بی تردید در ذخیره و مدیریت منابع آبی استان تاثیر شگرفی خواهند داشت.

شاهرخی به کاهش ۴۰ درصدی بارندگی استان در قیاس با سال قبل گفت: در چنین شرایطی اهمیت حفظ و حراست از منابع آبی و استفاده بهینه از انرژی برق صدچندان می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه در شرایط فوق العاده ای قرار گرفته ایم از مردم خواست با همکاری و مشارکت بیشتر مسئولان را برای مدیریت بهتر یاری کنند.

استاندار همدان رسانه ها را به فرهنگ سازی و تولید محتوا با موضوع مصرف صحیح و همراهی با مدیران استان توصیه کرد و خواهان اطلاع رسانی دستاوردهای دولت در صنعت آب و برق شد.

به گفته او پویایی نه تنها در زمینه طرح های برق آبی بلکه در بخش ریلی و حمل و نقل جاده ای نیز موج می زند و باید به شیوه درست این زیرساختها تکمیل و نگهداری شود.

| منبع خبر : ایرنا
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.