امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 22 ذو القعدة 1447
شناسه خبر : 22844
  پرینت تاریخ انتشار : 03 ژوئن 2021 - 12:48 | 137 بازدید
معاون اجتماعی پلیس استان همدان

انجام ۲۹ میلیون تردد در جاده‌های استان همدان

به گزارش همدان نوین، معاون اجتماعی پلیس استان همدان از انجام بیش از ۲۹ میلیون تردد در جاده‌های استان در دو ماه ابتدای سال خبر داد. حسین بشری امروز در همدان اظهار کرد: در دو ماهه ابتدای سال ۱۴۰۰ بیش از  ۲۹میلیون تردد در جاده‌های استان همدان به ثبت رسیده که نسبت به مدت مشابه […]

انجام ۲۹ میلیون تردد در جاده‌های استان همدان

به گزارش همدان نوین، معاون اجتماعی پلیس استان همدان از انجام بیش از ۲۹ میلیون تردد در جاده‌های استان در دو ماه ابتدای سال خبر داد.

حسین بشری امروز در همدان اظهار کرد: در دو ماهه ابتدای سال ۱۴۰۰ بیش از  ۲۹میلیون تردد در جاده‌های استان همدان به ثبت رسیده که نسبت به مدت مشابه سال قبل؛ ۲۳ درصد افزایش تردد را در جاده‌های استان شاهد بوده‌ایم.

وی افزود: از ابتدای سال جاری بیش از ۵۶۰ فقره تصادف در جاده های استان همدان رخ داده که در این تصادفات متاسفانه ۴۷ نفر از هموطنان جان خود را از دست داده‌اند.

معاون اجتماعی پلیس استان همدان اضافه کرد:  ۵۲ درصد تصادفات در جاده‌های اصلی استان و ۴۸ درصد در جاده‌های فرعی و روستایی بوده است.

وی تأکید کرد: نزدیک به نیمی از این تصادفات به دلیل عدم توجه راننده به جلو اتفاق افتاده و عدم توانایی راننده در کنترل وسیله نقلیه، عدم رعایت حق تقدم، سرعت و سبقت غیر مجاز از عوامل بعدی و مهم بروز تصادفات بوده است.

بشری بیان کرد: علاوه بر ضرورت ایمن‌سازی راه‌های مواصلاتی استان همدان، رانندگان نیز باید به توصیه‌های پلیس توجه جدی کرده و با رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی نقش  خود را در کاهش تصادفات جاده‌ای ایفا کنند.

| منبع خبر : فارس
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.