امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 3 ذو القعدة 1447
شناسه خبر : 22491
  پرینت تاریخ انتشار : 28 می 2021 - 13:30 | 123 بازدید
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ملایر

برداشت «گل محمدی» در ملایر، تا اواسط خرداد/ پیش‌بینی برداشت ۱۷۵ تن

به گزارش همدان نوین، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ملایر با بیان اینکه برداشت گل محمدی که از نیمه دوم اردیبهشت‌ماه در ملایر شروع شده تا اواسط خرداد ادامه دارد از پیش‌بینی برداشت ۱۷۵ تن خبر داد. سیدمهدی میرباقری  در ملایر با بیان اینکه با توجه به بحران کم آبی یکی از برنامه‌های راهبردی و دارای […]

برداشت «گل محمدی» در ملایر، تا اواسط خرداد/ پیش‌بینی برداشت ۱۷۵ تن

به گزارش همدان نوین، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ملایر با بیان اینکه برداشت گل محمدی که از نیمه دوم اردیبهشت‌ماه در ملایر شروع شده تا اواسط خرداد ادامه دارد از پیش‌بینی برداشت ۱۷۵ تن خبر داد.

سیدمهدی میرباقری  در ملایر با بیان اینکه با توجه به بحران کم آبی یکی از برنامه‌های راهبردی و دارای اولویت وزارت جهاد کشاورزی توجه و ترغیب کشاورزان به کشت محصولات کم‌آب‌بر بوده است اظهار کرد: در این راستا طی سال‌های گذشته کشت این محصولات در شهرستان ملایر رشد خوبی داشته است.

وی با بیان اینکه یکی از مهمترین محصولات کم‌آب‌بر زعفران و گل محمدی بوده است تصریح کرد: شهرستان ملایر از نظر سطح زیرکشت و تولید گل محمدی رتبه نخست را استان همدان به خود اختصاص داده و حدود ۱۲۰ نفربه صورت مستقیم و ۴۵۰ نفر به صورت غیر مستقیم در این زمینه مشغول فعالیت هستند.

 مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ملایر با بیان اینکه برداشت گل محمدی از اراضی این شهرستان از نیمه دوم اردیبهشت‌ماه آغاز شده و تا اواسط خردادماه ادامه دارد از  پیش‌بینی برداشت ۱۷۵ تن گل محمدی طی سال جاری در این شهرستان خبر داد.

وی با بیان اینکه امسال با توجه به کاهش بارندگی‌ها، پیش‌بینی می‌شود نسبت به سال گذشته شاهد کاهش ۱۰ درصدی برداشت گل محمدی در شهرستان باشیم  گفت: این محصول در بهار بین سه تا پنج مرحله نیاز به آب‌دهی دارد.

میرباقری اضافه کرد: یک کارگاه گلاب‌گیری صنعتی در روستای خردمند از توابع شهرستان ملایر در حال فعالیت است ضمن اینکه گل محمدی به صورت غنچه، گل تر و گل خشک تولید و سپس با فرآوری و تبدیل به گلاب در کارگاه‌ گلاب‌گیری یا به صورت سنتی و توسط مشاغل خانگی، در بازار فروش عرضه می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: جهاد کشاورزی تسهیلات کم بهره با سود چهار درصد را برای کشت گیاهان دارویی دیم و آبی در نظر گرفته و متقاضیان می‌توانند با مراجعه به سامانه سیتا(سامانه تسهیلات جهادکشاورزی) نسبت به ثبت نام و بهره مندی از این تسهیلات اقدام کنند.

| منبع خبر : فارس
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.