امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 27 ذو الحجة 1447
شناسه خبر : 21489
  پرینت تاریخ انتشار : 08 می 2021 - 21:59 | 128 بازدید
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان

نماز عید فطر در فضای باز محدوده مسجد جامع همدان اقامه می‌شود

به گزارش همدان نوین، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان گفت: نماز عید سعید فطر در خیابان اکباتان، جنب مسجد جامع همدان در فضای باز اقامه خواهد شد.  حجت الاسلام والمسلمین «حبیب الله شعبانی موثقی» روز شنبه در جلسه برگزاری نماز عید سعید فطر اظهار داشت: با هماهنگی با ستاد استانی مقابله […]

نماز عید فطر در فضای باز محدوده مسجد جامع همدان اقامه می‌شود

به گزارش همدان نوین، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان گفت: نماز عید سعید فطر در خیابان اکباتان، جنب مسجد جامع همدان در فضای باز اقامه خواهد شد.

 حجت الاسلام والمسلمین «حبیب الله شعبانی موثقی» روز شنبه در جلسه برگزاری نماز عید سعید فطر اظهار داشت: با هماهنگی با ستاد استانی مقابله با کرونا نماز عید فطر امسال در همدان با رعایت دقیق شیوه نامه‌های بهداشتی و با نظارت متولیان و به صورت محدود برگزار می شود و مسئولان بهداشت و ستاد کرونا نیز ناظر بر رعایت پروتکل های بهداشتی هستند.

وی با اشاره به اهمیت برگزاری نماز عید خاطر نشان کرد: به لحاظ شرایط موجود و شیوع این ویروس منحوس، مردم ولایتمدار دارالمومنین و دارالمجاهدین همدان، می‌توانند نماز عید فطر را در مساجد محلات خود و در هوای آزاد اقامه کنند.

امام جمعه همدان با تاکید بر اینکه طبق نظر ستاد ملی کرونا گروه‌های مذهبی بیشترین همکاری را با ستاد ملی کرونا داشته‌اند، مطرح کرد: مرکز امور رسیدگی به مساجد نیز بر روند رعایت مسائل بهداشتی در روند برگزاری نماز در محلات نظارت خواهد داشت.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان درباره آخرین وضعیت بیماران کرونایی در شهرستان‌های استان همدان گفت: شمار بیماران کرونایی بستری(از ابتدای همه گیری ویروس کرونا تاکنون) در بیمارستان‌های اسدآباد ۶۹۷ ، بهار ۸۸۵، تویسرکان ۹۵۲، رزن ۶۹۴ ، درگزین ۲۵۹، فامنین ۲۹۶ و کبودراهنگ ۹۵۱ نفر است.

دکنر “محمد طاهری” افزود: همچنین تاکنون ۲ هزار و ۸۸۲ نفر در ملایر، ۲ هزار و ۱۰۶ نفر در نهاوند و پنج هزار و ۹۳۸ نفر نیز در شهرستان همدان به این ویروس مبتلا و بستری شده اند.

وی اظهار داشت: درحال حاضر ۲ شهرستان «بهار و اسدآباد» در وضعیت قرمز و دیگر شهرستان های استان در وضعیت نارنجی قرار دارند.

| منبع خبر : ایرنا
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.