- نظم نوین در آسمان منطقه؛ ترکیب موشک ایرانی و رادار چینی و تغییر معادلات هوایی +عکس و فیلم
- حلقه ایکس در دولت پزشکیان چه میکند؟
- حماقتی که هزاران پرچم را برافراشت
- سنگرچینی حجاریان برای تروریستها – مشرق نیوز
- ماجرای کشته شدن ۱۰۰ تروریست در اطراف پاستور چه بود؟
- روایت نشریه آمریکایی از برتری ایران در جنگ الکترونیک
برخورد ۲ موتورسیکلت در همدان سه کشته برجا گذاشت
به گزارش همدان نوین، رییس پلیس راه استان همدان گفت: برخورد رخ به رخ ۲ دستگاه موتورسیکلت در جاده روستایی هیزج -احمدآباد قهاوند از توابع شهرستان همدان سه کشته برجا گذاشت. سرهنگ رضا عزیزی روز شنبه بیان کرد: هر ۲ وسیله نقلیه به علت نقص فنی بدون چراغ بودند و یکی از موتورسواران از چراغ […]
به گزارش همدان نوین، رییس پلیس راه استان همدان گفت: برخورد رخ به رخ ۲ دستگاه موتورسیکلت در جاده روستایی هیزج -احمدآباد قهاوند از توابع شهرستان همدان سه کشته برجا گذاشت.
سرهنگ رضا عزیزی روز شنبه بیان کرد: هر ۲ وسیله نقلیه به علت نقص فنی بدون چراغ بودند و یکی از موتورسواران از چراغ قوه ای که معدن کاران به پیشانی می بندند استفاده کرده بود.
رییس پلیس راه استان همدان اظهار داشت: سه فرد جان باخته در این سانحه از بومیان منطقه هستند که به دلیل تردد با وسیله نقلیه بدون چراغ و روشنایی در زمان تاریکی هوا و استفاده نکردن از کلاه ایمنی جان خود را از دست دادند.
سرهنگ عزیزی بیان کرد: روند تصادف موتورسوار و فوتی های ناشی از تصادف این وسیله نقلیه در یک ماهه فروردین سال جاری افزایشی بوده و هشت موتورسوار در نخستین ماه سال ۱۴۰۰ جان خود را از دست دادند.
وی اضافه کرد: بیشتر دارندگان موتورسیکلت در مناطق روستایی بدون گواهینامه و بیمه نامه بوده همچنین اغلب موتورسیکلت ها دارای نقص فنی به ویژه در سیستم روشنایی هستند و موتورسواران هم اعتقادی به استفاده از کلاه ایمنی ندارند.
رییس پلیس راه استان همدان اظهار داشت: مرگ افرادی که با موتورسیکلت بدون روشنایی در قسمت جلو و چراغ ترمز تردد می کنند حتمی است بنابراین به خانواده ها توصیه می شود به این موضوع برای پیشگیری از مرگ فرزندان و سیاه پوش شدن خانواده ها بیش از پیش توجه کنند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.


