امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 10 ذو القعدة 1447
شناسه خبر : 20861
  پرینت تاریخ انتشار : 22 آوریل 2021 - 9:02 | 109 بازدید
عضو هیات رییسه کمیسیون کشاورزی مجلس:

دولت با افزایش قیمت خرید تضمینی به گندم‌کاران انگیزه تولید داد

به گزارش همدان نوین، عضو هیات رییسه کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی گفت: دولت با افزایش قیمت خرید تضمینی گندم به عنوان یک اقدام منطقی و امیدبخش به کشاورزان انگیزه داد تا تولید خود را با قوت و قدرت ادامه دهند. حجت الاسلام «احد آزادیخواه» روز پنج‌شنبه  اظهار داشت: این اقدام دولت گام مهمی در […]

دولت با افزایش قیمت خرید تضمینی به گندم‌کاران انگیزه تولید داد

به گزارش همدان نوین، عضو هیات رییسه کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی گفت: دولت با افزایش قیمت خرید تضمینی گندم به عنوان یک اقدام منطقی و امیدبخش به کشاورزان انگیزه داد تا تولید خود را با قوت و قدرت ادامه دهند.

حجت الاسلام «احد آزادیخواه» روز پنج‌شنبه  اظهار داشت: این اقدام دولت گام مهمی در راستای تحقق شعار سال و حمایت از تولید است تا با پشتیبانی از گندم‌کاران در شرایط تحریم و شیوع ویروس کرونا، موانع از پیش‌روی کشاورزان برداشته شود.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تشکیل شورای قیمت‌گذاری محصولات راهبردی با تصویب مجلس، بیان کرد: اینکه رییس جمهوری به خاطر کمک به کشاورز، قیمت تضمینی خرید گندم را افزایش داده، اقدامی مثبت و بسیار ارزشمند در راستای حمایت از تولیدکنندگان و تحقق شعار سال است.

وی افزود: اگرچه هنوز هم احساس می‌کنیم با توجه به هزینه های بخش کشاورزی، حق مطلب هنوز ادا نشده ولی این میزان افزایش قیمت برای خرید تضمینی گندم، اقدامی مهم و در راستای حمایت از تولید است.

رییس مجمع نمایندگان استان همدان ادامه داد: اینکه چرخه تولید کشور آن هم در راهبردی ‌ترین محصول یعنی گندم می‌چرخد و انگیزه‌ای برای کشاورزی ایجاد می‌کند، امیدبخش است.

حجت الاسلام آزادیخواه تاکید کرد: سال آینده باید به گونه‌ای تدبیر شود که قیمت واقعی گندم از سوی دولت به کشاورزان ارایه شود.

وی تصریح کرد: افزایش نرخ تضمینی به پنج هزار تومان موجب می شود کشاورزان در سال‌های آتی محصول بیشتری کشت کرده و تحویل دولت بدهند.

به گزارش ایرنا، پارسال ۴۳۹ هزار تن گندم به نرخ تضمینی از کشاورزان استان همدان خریداری و یک هزار و ۱۷۲ میلیارد تومان بهای آن نیز به گندمکاران پرداخت شد.

امسال قیمت تضمینی خرید هر کیلو گندم طبق تصمیم دولت، پنج هزار تومان تعیین شد.

| منبع خبر : ایرنا
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.