امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 3 ذو القعدة 1447
شناسه خبر : 20449
  پرینت تاریخ انتشار : 10 آوریل 2021 - 21:41 | 122 بازدید
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی ابن‌سینا

بستری ۱۱ هزار و ۴۷۹ بیمار کرونایی در همدان

به گزارش همدان نوین،سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی ابن‌سینا گفت: از ابتدای شیوع کرونا ۱۱ هزار و ۴۷۹ نفر در اثر ابتلا به این بیماری در بیمارستان‌های استان بستری شده‌اند. محمد طاهری امروز در همدان با بیان اینکه تعداد موارد بیماری کرونا در استان در بخش سرپایی و بستری به ۷۸۳ مورد جدید رسیده است‌ اظهار […]

بستری ۱۱ هزار و ۴۷۹ بیمار کرونایی در همدان

به گزارش همدان نوین،سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی ابن‌سینا گفت: از ابتدای شیوع کرونا ۱۱ هزار و ۴۷۹ نفر در اثر ابتلا به این بیماری در بیمارستان‌های استان بستری شده‌اند.

محمد طاهری امروز در همدان با بیان اینکه تعداد موارد بیماری کرونا در استان در بخش سرپایی و بستری به ۷۸۳ مورد جدید رسیده است‌ اظهار کرد: از ابتدای بیماری در بخش سرپایی ۲۷ هزار و ۶۱۶ مورد ابتلا گزارش شده و موارد ابتلا در بخش بستری به ۱۱ هزار و ۴۷۹ مورد افزایش یافته است.

وی از فوت هشت نفر در استان طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد و با بیان اینکه مجموع فوتی‌ها از ابتدای بیماری به یک هزار و ۶۰۸ مورد در استان رسیده است خواستار رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط مردم شد.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی ابن‌سینا تعداد مراجعین سرپایی به اورژانس بیمارستان‌ها با علائم تنفسی مشکوک به کرونا را طی ۲۴ ساعت گذشته یک هزار ۶۷ مورد عنوان کرد و ادامه داد: از این تعداد ۲۰۸ مورد در بخش عادی و ۱۹ نفر در بخش ICU بستری هستند و حال ۴۰ نفر وخیم گزارش شده است.

وی در رابطه با آمار ابتلا به کرونا در شهرستان‌ها گفت: در شهرستان اسدآباد ۴۱۱ نفر، شهرستان بهار ۶۵۹ نفر، تویسرکان ۷۵۲ نفر، رزن ۵۰۰ نفر، درگزین ۲۰۸ نفر، فامنین ۲۰۳ نفر، کبودراهنگ ۷۲۱ نفر، ملایر ۲ هزار و ۸۸ نفر، نهاوند یک‌هزار و ۳۷۲ نفر، همدان ۴ هزار و ۲۶۵ نفر و خارج از استان ۳۰۰ نفر به این بیماری مبتلا شده‌اند.

طاهری در پایان سخنانش ضمن اینکه از مردم خواست نسبت به رعایت پروتکل‌های بهداشتی جدی باشند یادآو شد: برگزاری دورهمی‌های خانوادگی باعث افزایش ابتلا به این بیماری می‌شود که مردم باید برای حفظ سلامتی خود و عزیزانشان از این برنامه‌ها پرهیز کنند.

| منبع خبر : فارس
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.