- نظم نوین در آسمان منطقه؛ ترکیب موشک ایرانی و رادار چینی و تغییر معادلات هوایی +عکس و فیلم
- حلقه ایکس در دولت پزشکیان چه میکند؟
- حماقتی که هزاران پرچم را برافراشت
- سنگرچینی حجاریان برای تروریستها – مشرق نیوز
- ماجرای کشته شدن ۱۰۰ تروریست در اطراف پاستور چه بود؟
- روایت نشریه آمریکایی از برتری ایران در جنگ الکترونیک
کشف ۲۴ تن نهاده دامی قاچاق در تویسرکان
به گزارش همدان نوین، فرمانده انتظامی شهرستان تویسرکان گفت: مأموران دایره مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی تویسرکان ۲۴ تن نهاده دامی قاچاق و خارج از شبکه را کشف کردند. محمد معصومی امروز در همدان اظهار کرد: در راستای اجرای طرحهای مبارزه با قاچاق، ماموران دایره مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس […]
به گزارش همدان نوین، فرمانده انتظامی شهرستان تویسرکان گفت: مأموران دایره مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی تویسرکان ۲۴ تن نهاده دامی قاچاق و خارج از شبکه را کشف کردند.
محمد معصومی امروز در همدان اظهار کرد: در راستای اجرای طرحهای مبارزه با قاچاق، ماموران دایره مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی شهرستان تویسرکان در ایست و بازرسی محور تویسرکان – کنگاور به یک دستگاه کامیون سفیدرنگ مشکوک شده و آن را متوقف کردند.
وی گفت: در بازرسی از این خودرو، ۲۴ تن ذرت که به صورت عرضه خارج از شبکه از تویسرکان بارگیری و در حال انتقال به شهرهای اطراف بود، کشف و یک متهم در این خصوص با تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد.
فرمانده انتظامی شهرستان تویسرکان با بیان اینکه کارشناسان ارزش این محموله قاچاق را بیش از یک میلیارد و ۴۴۰ میلیون ریال برآورد کردهاند، بیان کرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک مراتب را با تلفن ۱۱۰ در میان بگذارند.
وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه در پی وقوع سرقت اماکن خصوصی در شهر تویسرکان دستگیری سارق یا سارقان به صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت افزود: با بکارگیری شگردهای پلیسی، سه سارق در این راستا شناسایی و دستگیر شدند که پس از تحقیقات فنی و در مواجهه با ادله و مدارک مجموعا، به چهار فقره سرقت اعتراف کردند و محل های سرقت توسط سارقان بازسازی و مقداری از وسایل مسروقه نیز کشف شد.
معصومی بیان کرد: با دعوت از مالباختگان وسایل مکشوفه با احراز مالکیت به آنان تحویل و سارقان با تشکیل پرونده مقدماتی به دادسرای شهرستان تویسرکان معرفی شدند.
وی با اشاره به اقدامات پیشگیرانه پلیس در پایان از شهروندان خواست ضمن توجه به هشدارهای پلیسی و استفاده از تجهیزات ایمنی ضد سرقت، هرگونه خبر و اطلاعی که از مجرمان یا زندانیان آزاد شده دارند را به مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ اعلام کنند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.


