امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 6 محرم 1448
شناسه خبر : 192032
  پرینت تاریخ انتشار : 22 می 2024 - 8:37 | 62 بازدید

نخستین جلسه هیات دولت پس از شهادت رئیسی به ریاست مخبر برگزار شد

محمد مخبر در این جلسه حادثه جانگداز فقدان آیت الله رئیسی را حاوی دو پیام ویژه دانست و تصریح کرد: حجم استقبال از پیکر مطهر آیت الله رئیسی و سایر شهدای خدمت در تبریز و قم و تهران نشان داد که آرمان های امام و رهبری و انقلاب اسلامی در جان مردم نشسته است و […]

نخستین جلسه هیات دولت پس از شهادت رئیسی به ریاست مخبر برگزار شد



محمد مخبر در این جلسه حادثه جانگداز فقدان آیت الله رئیسی را حاوی دو پیام ویژه دانست و تصریح کرد: حجم استقبال از پیکر مطهر آیت الله رئیسی و سایر شهدای خدمت در تبریز و قم و تهران نشان داد که آرمان های امام و رهبری و انقلاب اسلامی در جان مردم نشسته است و با هیچ حادثه ای خلل نمی پذیرد.

وی آیت الله رئیسی را تربیت شده مکتبی خواند که نماد انقلاب اسلامی است و ادامه داد: حادثه اخیر باعث شد نسبت به پایبندی مردم به آرمان ها و اهداف بزرگ نظام بیشتر نمایان شود .

مخبر پیام دیگر حضور انبوه مردم در مراسم های اخیر را به دست آوردن یک بینش عمیق برای خدمت در مسیر الهی دانست و اظهار داشت: آیت الله رئیسی بار دیگر به همه ما اثبات کرد که بزرگترین عمل صالح خدمت صادقانه به مردم در جهت رضایت خداست و اگر این مسیر را پیش برویم، عاقبت به خیر خواهیم شد.

سرپرست ریاست جمهوری در این جلسه هیات دولت مجددا از همه اعضا خواست که بدون تعلل و با همان روحیه همیشگی مشی رئیس جمهور فقید را ادامه دهند و در این مدت باقیمانده از دولت به مردم نشان دهند که ثمرات دولت آیت الله رئیسی چه نتایج بزرگی‌برای آینده ایران خواهد داشت.

وی با اشاره به حضور سران و مقامات و هیات های دیپلماتیک کشورهای دنیا در مراسم ادای احترام به آیت الله رئیسی، تصریح کرد: مقامات خارجی و هیات های دیپلماتیک و مهمان می بایست با همراهی وزرا و در نهایت احترام مورد توجه ویژه قرار گیرند و تکریم شوند.

مخبر همچنین با اشاره به برنامه ریزی های انجام شده در نشست سران برای انتخابات پیش رو به همه اعضای دولت تاکید کرد تا با تلاش حداکثری برای حفظ وفاق ملی و افزایش رضایت و مشارکت مردم تلاش کنند.

در این جلسه هیات دولت رئیس دفتر رئیس جمهور و سرپرست وزارت امورخارجه گزارشی از نحوه استقبال از هیات های دیپلماتیک در برنامه امروز ارائه کردند.

در ادامه چند مصوبه پیشنهادی در خصوص تسهیل امور گمرکی در پایگاه های مرزی، حریم راه‌ها و موافقتنامه های همکاری های خارجی در دستور کار هیات دولت قرار گرفت و پس از بحث و بررسی تصویب شد.



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.