امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 22 ذو الحجة 1447
شناسه خبر : 18971
  پرینت تاریخ انتشار : 07 مارس 2021 - 18:04 | 126 بازدید
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران ملایر

اجرای پایش سلامت جانبازان و والدین شهدا در ملایر

به گزارش همدان نوین، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران ملایر از اجرای طرح پایش سلامت جانبازان قطع نخاع و والدین شهدایی که امکان بیرون آمدن از منزل ندارند، خبر داد. محمدابراهیم مرادی در ملایر با اشاره به برگزاری بزرگداشت هفته شهدا  اظهار کرد: هدف ما در این هفته تبیین بیشتر فرهنگ ایثار و شهادت […]

اجرای پایش سلامت جانبازان و والدین شهدا در ملایر

به گزارش همدان نوین، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران ملایر از اجرای طرح پایش سلامت جانبازان قطع نخاع و والدین شهدایی که امکان بیرون آمدن از منزل ندارند، خبر داد.

محمدابراهیم مرادی در ملایر با اشاره به برگزاری بزرگداشت هفته شهدا  اظهار کرد: هدف ما در این هفته تبیین بیشتر فرهنگ ایثار و شهادت و شناساندن اهداف و شخصیت شهدا به مردم است.

وی با اشاره به اینکه شهرستان ملایر یک‌هزار و ۱۰۰ شهید والامقام تقدیم انقلاب اسلامی کرده است گفت: تعداد شهدای مدافع حرم دو شهید، جانبازان شهرستان ۲ هزار و ۱۰۰ نفر و تعداد آزادگان نیز ۱۱۹ نفر هستند.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان ملایر با بیان اینکه برنامه‌های هفته بزرگداشت شهدا با محدودیت و رعایت پروتکل‌های بهداشتی انجام می‌شود گفت: برنامه سرکشی از خانواده معظم شهدا از ۲۲ بهمن ماه شروع شده و تا ۲۲ اسفندماه ادامه دارد.

وی با اشاره به اینکه طی یک ماه یکصد مورد سرکشی از خانواده معظم شهدا و جانبازان انجام شده، غبارروبی و عطرافشانی گلزار مطهر شهدا، غرس یک‌هزار و ۱۰۰ اصله نهال به نام یک‌هزار و ۱۰۰ شهید شهرستان همزمان با هفته بزرگداشت شهدا را از دیگر برنامه‌ها برشمرد.

مرادی گفت: تجلیل از مروجان فرهنگ ایثار و شهادت، برگزاری مسابقه تیراندازی برای جانبازان قطع نخاع، سخنرانی ائمه جماعات مساجد در خصوص شهدا و برنامه‌ای روایت و خاطره‌گویی در فضای مجازی توسط راویان دفاع مقدس از دیگر برنامه‌هاست.

وی از اجرای طرح پایش سلامت جانبازان قطع نخاع و والدین شهدایی که امکان بیرون آمدن از منزل ندارند؛ خبر داد و گفت: این طرح توسط سه پزشک انجام و تا پایان سال ادامه دارد.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان ملایر برگزاری مسابقات فرهنگی، تئاتر خیابانی «نگهبان آب» کاری از گروه یاس کبود به کارگردانی مهدی روزبهانی، دیدار کارکنان بنیاد شهید با امام جمعه و مسئولان و… را را از دیگر برنامه‌های هفته بزرگداشت شهدا برشمرد.

| منبع خبر : فارس
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.