امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 22 ذو الحجة 1447
شناسه خبر : 18763
  پرینت تاریخ انتشار : 03 مارس 2021 - 9:10 | 123 بازدید
رئیس اتاق اصناف همدان

طرح فروش فوق العاده جایگزین نمایشگاه‌های عرضه مستقیم در همدان می‌شود

به گزارش همدان نوین، رئیس اتاق اصناف همدان از اجرای طرح فروش فوق العاده بجای برگزاری نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در آستانه سال نو خبر داد و گفت: واحدهای صنفی منتخب دراین طرح اجناس خود را با ۱۰ تا ۲۵ درصد تخفیف عرضه می‌کنند. «حسین محرابی» روز چهارشنبه در گفت وگوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا […]

طرح فروش فوق العاده جایگزین نمایشگاه‌های عرضه مستقیم در همدان می‌شود

به گزارش همدان نوین، رئیس اتاق اصناف همدان از اجرای طرح فروش فوق العاده بجای برگزاری نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در آستانه سال نو خبر داد و گفت: واحدهای صنفی منتخب دراین طرح اجناس خود را با ۱۰ تا ۲۵ درصد تخفیف عرضه می‌کنند.

«حسین محرابی» روز چهارشنبه در گفت وگوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: امسال به دلیل محدودیت‌های کرونا هیچ گونه نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در آستانه سال نو برگزار نمی شود و طرح فروش فوق العاده جایگزین آن شده است.

وی اضافه کرد: در این طرح فروشندگان به ویژه صنف پوشاک، کیف و کفش و خشکبار و آجیل مایحتاج مردم را با تخفیف ۱۰ تا ۲۵ درصدی بسته به نوع کالا ارائه می کنند.

رئیس اتاق اصناف همدان با اشاره به قدرت پایین خرید مردم، گفت: واحدهای صنفی به دلیل کسادی بازار و محدودیت‌های کرونایی دچار آسیب شده اند که امیدواریم فروش فوق العاده بتواند رضایت این دو قشر را فراهم کند.

محرابی تصریح کرد: بی تردید کسبه و بازاریان از این اجرای طرح استقبال می کنند زیرا در یک سال گذشته از نبود مشتری و اوضاع نامناسب کسب و کار خسارت دیده اند.

او به نظارت اتاق اصناف بر اجرای این طرح اشاره کرد و افزود: چادرهای بازرسی با همکاری شهرداری در چند نقطه حساس شهر همدان مانند میدان بوعلی، امامزاده عبدالله و ابتدای خیابان شهدا نصب می شود تا به شکایتهای مردم در این زمینه رسیدگی شود.

رئیس اتاق اصناف همدان خاطرنشان کرد: بازرسان مستقر در این چادرها به صورت فوری شکایت مردم را دریافت کرده و همراه مشتری به واحد صنفی برای پیگیری تخلف صورت گرفته مراجعه می کنند.

به گفته وی اقلام مورد نیاز مردم برای عید نوروز در بازار موجود است و کمبودی در کالاهای اساسی مانند گوشت مرغ، روغن و تخم مرغ وجود ندارد.

محرابی ابراز امیدواری کرد: طرح فروش فوق العاده بتواند به نیازهای مردم پاسخ داده و رضایت کسبه و بازاریان را هم تامین کند.

شهر همدان دارای ۳۰ هزار واحد صنفی است.

| منبع خبر : ایرنا
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.