امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 22 ذو الحجة 1447
شناسه خبر : 18597
  پرینت تاریخ انتشار : 27 فوریه 2021 - 21:39 | 131 بازدید
یک مدرس دانشگاه:

وظیفه رسانه انعکاس واقعیات جامعه و تحلیل آن است

به گزارش همدان نوین، یک مدرس حوزه و دانشگاه گفت: کار رسانه انعکاس واقعیات جامعه و تحلیل آن است و دومین وظیفه یعنی تحلیل، فرع بر وظیفه است و این وظایف کاریست که انبیاء نیز به خوبی انجام داده‌اند. سیدمجتبی حسینی‌یمین عصر شنبه ۹ اسفندماه در مراسم سخنرانی و ذکر مصیبت به مناسبت سال‌روز رحلت […]

وظیفه رسانه انعکاس واقعیات جامعه و تحلیل آن است

به گزارش همدان نوین، یک مدرس حوزه و دانشگاه گفت: کار رسانه انعکاس واقعیات جامعه و تحلیل آن است و دومین وظیفه یعنی تحلیل، فرع بر وظیفه است و این وظایف کاریست که انبیاء نیز به خوبی انجام داده‌اند.

سیدمجتبی حسینی‌یمین عصر شنبه ۹ اسفندماه در مراسم سخنرانی و ذکر مصیبت به مناسبت سال‌روز رحلت حضرت زینب کبری(س) که به همت هیئت زینبیون(فعالان رسانه‌ای استان همدان) برگزار شد، بیان کرد: نخستین و مهمترین شرط مبلغ بودن، داعی یا مبلغ است که باید واقعه را درست معرفی کند.

وی با بیان اینکه مهمترین و نخستین شرط یک رسانه این است که صادق باشد و در فضای تبلیغ دینی تفاوت بین صداقت و کذب اهمیت دارد، اظهار کرد: یکی از معنای دروغ خلاف واقع است.

حسینی‌یمین ادامه داد: معمولا نخستین چیزی که از دروغ به ذهن انسان می‌رسد این است که خلاف واقع، دروغ است اما لزوما خلاف واقع و خلاف اعتقاد یک فرد دروغ نیست.

این مدرس حوزه و دانشگاه با بیان اینکه دو نوع کذب داریم، مطرح کرد: کذب منطقی و کذب اخلاقی دو نوع کذب هستند بنابراین انسانی که مخالف با اعتقاد خود صحبت می‌کند، دروغ می‌گوید.

وی با بیان اینکه در دروغ گفتن، دروغ منطقی کافی نیست و دروغ اخلاقی هم لازم است، گفت: متأسفانه گاهی اوقات در جامعه و همین‌طور رسانه‌ها دروغ را مکانیزه می‌کنیم.

حسینی‌یمین با بیان اینکه در بحث دروغ‌گویی مباحثی مانند لباس دروغ، لحن دروغ و گزارش دروغ نیز وجود دارد، اظهار کرد: منظور از لحن دروغ، دروغی است که در لحن وجود دارد و گزارش دروغ نیز در فضای کارمندی به وفور دیده می‌شود و معمولا گزارش‌ها بسیار پُر و پیمان‌تر از اصل ماجرا هستند.

وی با بیان اینکه جامعه امروزی پُر از دروغ است، درباره تفاوت بین دروغ و نفاق، گفت: نفاق دروغ اعتقادی است و به عبارت دیگر در فضای اعتقادی اتفاق می‌افتد، منافق پیغمبر(ص) را قبول ندارد اما می‌گوید قبول دارم.

حسینی‌یمین با اشاره به اینکه دروغ اگر اعتقادی باشد نفاق است و این بدترین نوع دروغ است، بیان کرد: لزومی نیست انسان هر راستی را بگوید و نگفتن هم دروغ نیست بنابراین باید در بحث دروغ‌گویی توجه داشته باشیم که هیچ‌گاه هدف وسیله را توجیه نمی‌کند همچنین دروغ در رسانه‌ها باعث شده مردم به آن‌ها اطمینان نکنند.

| منبع خبر : ایسنا
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.