- مشورت؛ رویکردی قرآنی برای تحقق عدالت در جامعه
- جمعآوری 3 میلیارد و 250 میلیون تومان زکات اسدآباد
- ۱۵ اردیبهشت؛ آخرین مهلت ارسال آثار کنگره شعر «سیمای نماز در قرآن و عترت»
- ایجاد بیش از 3500 فرصت شغلی برای مددجویان همدانی
- مسئولان نیز مانند مردم نیازمند مبعوثشدن هستند
- تربیت رکن اصلی توسعه و پیشرفت جوامع است
شیوع کرونا در میان بیتفاوتی مردم رزن
به گزارش همدان نوین، فرماندار شهرستان رزن گفت: عادی انگاری نسبت به ویروس کرونا یکی از عوامل اصلی شیوع بیماری در شهرستان رزن است. سیدرضا سلامتی در جلسه ستاد پیشگیری، کنترل و هماهنگی مقابله با کروناویروس شهرستان رزن، با بیان اینکه سلامت مردم در اولویت است، اظهار کرد: متأسفانه برخی اصناف و ادارات شیوه نامه های […]
به گزارش همدان نوین، فرماندار شهرستان رزن گفت: عادی انگاری نسبت به ویروس کرونا یکی از عوامل اصلی شیوع بیماری در شهرستان رزن است.
سیدرضا سلامتی در جلسه ستاد پیشگیری، کنترل و هماهنگی مقابله با کروناویروس شهرستان رزن، با بیان اینکه سلامت مردم در اولویت است، اظهار کرد: متأسفانه برخی اصناف و ادارات شیوه نامه های بهداشتی را رعایت نمی کنند که حتماً بازرسی ها با جدیت بیشتری انجام می شود.
وی با بیان اینکه هر بانکی که شیوه نامه های بهداشتی را رعایت نمی کند، آن بانک پلمب خواهد شد، مطرح کرد: یکی از محل های شیوع ویروس کرونا همین تجمعات در بانک ها هستند.
فرماندار شهرستان رزن خاطرنشان کرد: اصناف موظف هستند به کسانی که ماسک نمی زنند خدمات ارائه ندهند که در صورت ارائه خدمات واحد صنفی پلمب خواهد شد.
رئیس اداره شبکه بهداشت و درمان شهرستان رزن هم گفت: متأسفانه وضعیت شهرستان رزن از نظر شیوع ویروس کرونا روز به روز بدتر می شود که در صورت تداوم همین روند شاهد بحرانی شدن وضعیت خواهیم بود.
دکتر مجید موانیهئی یادآور شد: دورهمی خانوادگی، حضور در تجمعات، عدم رعایت شیوه نامه های بهداشتی و مهمتر از همه بی تفاوتی مردم نسبت به این ویروس مهمترین عامل شیوع ویروس کرونا در این شهرستان است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.


