امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 26 ذو الحجة 1447
شناسه خبر : 165462
  پرینت تاریخ انتشار : 05 دسامبر 2023 - 7:53 | 66 بازدید

کم تجربگی و بدشانسی علیه نساجی

بائو درباره عملکرد نساجی در لیگ قهرمانان آسیا گفت: به عنوان اولین سال حضور در آسیا تجربه بدی نبود. بازیکنان نساجی جوان بودند و تجربه حضور در این مسابقات را نداشتند. میثم بائو بازیکن سابق نساجی مازندران در گفت‌وگو با ایسنا، درباره شکست این تیم مقابل الهلال عربستان در لیگ قهرمانان اسیا اظهار کرد: نساجی […]

کم تجربگی و بدشانسی علیه نساجی



بائو درباره عملکرد نساجی در لیگ قهرمانان آسیا گفت: به عنوان اولین سال حضور در آسیا تجربه بدی نبود. بازیکنان نساجی جوان بودند و تجربه حضور در این مسابقات را نداشتند.

میثم بائو بازیکن سابق نساجی مازندران در گفت‌وگو با ایسنا، درباره شکست این تیم مقابل الهلال عربستان در لیگ قهرمانان اسیا اظهار کرد: نساجی در نیمه اول نمایش خوبی نداشت و در همان دقایق نخست گل اول را دریافت کرد. در ادامه هم باز هم غافلگیر شد و گل دوم را هم خورد و نتوانست برنده از زمین خارج شود.

او ادامه داد: نساجی در اواخر نیمه دوم کمی‌بهتر ظاهر شد و به گل هم رسید. به نظرم بازیکنان نساجی از نام حریف ترسیده بودند و اگر این اتفاق نمی‌افتاد چه بسا حداقل بازنده میدان نبودند. البته حریف هم تیم کمی‌نبود و آنها فصل قبل نایب قهرمان آسیا شده بودند.

نساجی خیلی بدشانس بود

بائو درباره عملکرد نساجی در لیگ قهرمانان آسیا گفت: به عنوان اولین سال حضور در آسیا تجربه بدی نبود. بازیکنان نساجی جوان بودند و خیلی تجربه حضور در این مسابقات را نداشت. البته این تیم خیلی بدشانس بود و اگر کمی‌تجربه داشت شاید اتفاقات بهتری برای این تیم می‌افتاد.

بازیکن سابق نساجی بیان کرد: نساجی باید در نیم فصل تقویت شود و نقاظ ضعف خودش را پوشش بدهد تا بتوتند در نیم فصل دوم نتایج بهتری را کسب کند. جایگاه کنونی این تیم در لیگ برتر شایسته نماینده مازندران نیست و باید به این تیم کمک کرد به رتبه‌های بالای جدول صعود کند.

باید به رحمتی زمان بدهند

او درباره عملکرد مهدی رحمتی در نساجی گفت: رحمتی مربی جوانی است که باید به او فرصت داد  تا بتواند اندیشه‌های خود را در این تیم پیاده کند. بازیکنان زیادی ابتدای فصل از نساجی جدا شدند و این تیم نیاز به زمان دارد.

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.