امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 11 ذو القعدة 1445
شناسه خبر : 15327
  پرینت تاریخ انتشار : 27 دسامبر 2020 - 16:30 | 13 بازدید
مسوول مرکز رشد واحدهای فن آور شهرستان ملایر

شرکت‌های فن‌آور و دانش‌بنیان ملایر زمینه اشتغال ۹۵ نفر را فراهم کرد

به گزارش همدان نوین، مسوول مرکز رشد واحدهای فن آور شهرستان ملایر گفت: فعالیت ۲۵ مجموعه تخصصی فن آور و دانش ‌بنیان در این شهرستان زمینه اشتغال بکار حدود ۹۵ نفر را به صورت مستقیم فراهم کرده است. «محمد عسگری» روز یکشنبه در گفت وگوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این واحدهای فن آور […]

شرکت‌های فن‌آور و دانش‌بنیان ملایر زمینه اشتغال ۹۵ نفر را فراهم کرد

به گزارش همدان نوین، مسوول مرکز رشد واحدهای فن آور شهرستان ملایر گفت: فعالیت ۲۵ مجموعه تخصصی فن آور و دانش ‌بنیان در این شهرستان زمینه اشتغال بکار حدود ۹۵ نفر را به صورت مستقیم فراهم کرده است.

«محمد عسگری» روز یکشنبه در گفت وگوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این واحدهای فن آور و دانش بنیان در نیمه نخست امسال در مجموع ۲۵ هزار دلار کالا به خارج از کشور صادر کردند، همچنین میزان فروش محصولات تولیدی این شرکت ها در سال جاری نیز حدود یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان بوده است.

وی افزود: مرکز رشد واحدهای فن آور شهرستان ملایر از سال ۸۹ فعالیت خود را آغاز کرده و تاکنون ۷۰ مخترع و مبتکر را شناسایی و مورد حمایت قرار داده است.

عسگری، نبود مکانی مستقل برای استقرار این مرکز و واحدهای فناور را عمده‌ترین چالش و معضل پیش‌روی مرکز رشد ملایر برشمرد و خواستار حمایت و پشتیبانی جدی مسوولان این شهرستان برای رفع این مشکل شد.

وی با اشاره به استقرار مرکز رشد واحدهای فناور ملایر در دانشگاه پیام نور این شهر گفت: از زمان شیوع ویروس کرونا و اعمال محدودیت‌هایی در زمینه فعالیت دانشگاه‌ها، اجازه ورود به دانشگاه داده نمی‌شود و این امر موجب مسکوت ماندن بسیاری از طرح‌های ما شده است.

مسوول مرکز رشد واحدهای فناور ملایر با تاکید بر اینکه این واحدها در زمینه‌های مختلفی همچون آی.تی، کشاورزی، مکانیک، هایتک خودرو و پزشکی فعالیت می‌کنند گفت: با توجه به حساسیت شیوع ویروس کرونا و مقابله با این بیماری، یکی از واحدهای فناور این مرکز در زمینه تولید داروی کرونا وارد عمل شده و هم اکنون این دارو در مرحله آزمایش حیوانی است و امیدواریم پس از کسب نتایج مثبت، وارد مرحله انسانی شود.

عسگری با اشاره به همکاری دانشگاه ملایر در انجام برخی آزمایش‌های مرتبط با ساخت این دارو، همکاری دانشگاه علوم پزشکی همدان را یک ضرورت دانست و اظهار داشت: به دلیل امکان‌پذیر نبودن ادامه آزمایش‌ها در ملایر، نیاز به همکاری با برخی مراکز آزمایشگاهی هستیم، در حالی‌که این مراکز این همکاری را منوط به مالکیت دارو می‌دانند و می‌خواهند این دارو را به نام خود ثبت کنند.

وی با بیان اینکه مشکل هزینه برای ساخت دارو نداریم تاکید کرد: در این رابطه رایزنی‌هایی با استاندار همدان، دکتر بیگی‌نژاد نماینده مردم ملایر در مجلس و فرماندار ملایر انجام داده‌ایم تا بتوانیم این دارو را به نام ملایر ساخته و ثبت کنیم که بدون شک درآمدزایی بالایی برای استان و کشور خواهد داشت.

مسوول مرکز رشد واحدهای فناور ملایر ادامه داد: در حوزه راه‌سازی نیز واحدهای فناور ما یک طرح بزرگ در زمینه تولید «قیرخود ترمیم» در دست اجرا دارد و در مرحله تجاری‌سازی است که اگر کرونا نبود، امسال کارخانه آن در ملایر راه‌اندازی می‌شد.

عسگری بومی‌سازی تولید مواد مرتبط با آزمایش خون شامل دستگاه و ژله و صفحه کلاج‌ خودروهای سنگین را از دیگر طرح‌هایی عنوان کرد که هم اکنون در ملایر در حال تولید است و کشور را از واردات این محصولات بی‌نیاز کرده است.

وی همچنین از در دست اجرا بودن طرح‌هایی همچون دستگاه فروش و شتاب دهنده هایتک خودرو خبر داد و گفت: در صدد راه‌اندازی این کارخانه در ملایر هستیم که در صورت راه‌اندازی، ملایر قطب هایتک صنایع خودرو در ایران خواهد شد و نیاز ما به واردات قطعات هایتک خودروها قطع و این محصول بومی‌سازی می‌شود.

مسوول مرکز رشد واحدهای فناور ملایر تولید عینک‌های سه بعدی، دستگاه گردو تکان و واکس ارگانیک را از دیگر قابلیت‌های واحدهای فناور عنوان و بیان کرد: یکی از واحدهای فناور این شهرستان ۲ سال در زمینه ساخت دستگاه تولید کربنات پتاسیم به عنوان یک محصول وارداتی و قابل استفاده در تهیه کشمش کار می‌کند که چنانچه این طرح زودتر به مرحله اجرا برسد، کمک بزرگی به صنعت انگور و کشمش خواهد کرد.

عسگری گفت: چنانچه حمایت‌های مسوولان و کمک‌های لازم برای راه‌اندازی این طرح‌ها تقویت شود، بی‌تردید موجب رونق اقتصاد و اشتغال این شهرستان خواهد شد.

استان همدان دارای ۴۵ شرکت دانش بنیان فعال است که با فعالیت این شرکت ها در مجموع زمینه اشتغال بکار یک هزار و ۴۵۵ نفر در استان فراهم شده است.

| منبع خبر : ایرنا
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.