امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 28 ذو الحجة 1447
شناسه خبر : 152058
  پرینت تاریخ انتشار : 10 سپتامبر 2023 - 9:13 | 36 بازدید

زلزله در مراکش؛ افزایش شمار جان‌باختگان به بیش از ۲۰۰۰ نفر

آمار جان‌باختگان زلزله‌ قدرتمند ۶.۸ درجه‌ای در مرکز مراکش که منجر به خسارات شدیدی در چندین ناحیه شده از ۲۰۰۰ نفر فراتر رفته است. به گزارش ایسنا به نقل از شبکه الجزیره، شمار قربانیان این حادثه تاکنون به ۲۰۱۲ نفر رسیده و تعداد مصدومان نیز بنابر آمارهای رسمی به ۲۰۵۹ نفر افزایش یافته است. گزارش‌ها […]

زلزله در مراکش؛ افزایش شمار جان‌باختگان به بیش از ۲۰۰۰ نفر


آمار جان‌باختگان زلزله‌ قدرتمند ۶.۸ درجه‌ای در مرکز مراکش که منجر به خسارات شدیدی در چندین ناحیه شده از ۲۰۰۰ نفر فراتر رفته است.

به گزارش ایسنا به نقل از شبکه الجزیره، شمار قربانیان این حادثه تاکنون به ۲۰۱۲ نفر رسیده و تعداد مصدومان نیز بنابر آمارهای رسمی به ۲۰۵۹ نفر افزایش یافته است.

گزارش‌ها حاکیست در پی وقوع این زلزله‌ مهیب، دولت مراکش سه روز عزای عمومی اعلام کرده است.

مقامات بهداشتی مراکش از شهروندان خواستند تا برای نجات مصدومان زلزله، خون اهدا کنند.

تصور می‌شود بسیاری از قربانیان ساکنان نواحی کوهستانی صعب‌العبور باشند. کانون زلزله کوه‌های «اطلس بزرگ» در ۷۱ کیلومتری جنوب غربی شهر «مراکش» بود و تصور می‌شود هنوز بسیاری از مردم زیر آوار باشند.

بنابر اخبار رسانه‌های محلی، شماری از روستاها با خاک یکسان شده‌اند و دسترسی به مناطق زلزله‌زده به دلیل آسیب شدید جاده‌ها مقدور نیست.

مدیر موسسه ژئوفیزیک مراکش نیز می‌گوید: تاکنون چندین پس‌لرزه نسبتا قوی را در پی زمین لرزه اصلی ثبت کرده‌ایم و قوی‌ترین پس‌لرزه، اولینِ آنها بعد از زلزله ۶.۸ ریشتری بوده است. همچنین امکان وقوع پس‌لرزه‌های بیشتر در روزهای آتی وجود دارد.

این زلزله حدود ساعت ۲۳:۱۱ روز جمعه به وقت محلی در عمق حدود ۱۸ کیلومتری زمین و در منطقه‌ای کم‌جمعیت در یک ناحیه کوهستانی رخ داده اما در رباط، کازابلانکا و صویره نیز لرزش آن احساس شده است.

بنا بر اظهارات برخی شاهدان، زمین لرزه حدود ۲۰ ثانیه طول کشیده است. بخش‌هایی از میراث جهانی یونسکو در شهر قدیمی مراکش نیز دچار آسیب شده است.

بنابر گزارش دویچه‌وله، مرکز زمین شناسی شهر «پوتسدام» شدت زلزله را اندکی کمتر از هفت درجه اعلام کرد که شدیدترین زلزله در مراکش از سال ۱۹۶۰ به این سو به شمار می‌رود. در زمین‌لرزه آن سال دست کم ۱۲۰ هزار نفر کشته شدند.

کشورهای زیادی از تمایل به ارسال کمک به زلزله‌زدگان خبر دادند. همچنین به درخواست اتحادیه فوتبال اروپا در تمامی مسابقات اروپایی در همبستگی با زلزله‌زدگان یک دقیقه سکوت اعلام می‌شود.

ادامه دارد



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.