امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 9 ذو القعدة 1447
شناسه خبر : 14716
  پرینت تاریخ انتشار : 16 دسامبر 2020 - 15:34 | 104 بازدید
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان همدانئ خبرداد

نصب پرده تخلف سردرب مرغ فروشی متخلف همدانی

به گزارش همدان نوین، مدیرکل تعزیرات حکومتی استان همدان از نصب پرده تخلف برای مرغ فروش متخلف در همدان خبرداد و گفت:پرده تخلف باید به‌مدت دو هفته بر سردرب این واحد بماند. داریوش جودکی اظهارکرد: این واحد صنفی مرغ را گرانتر از نرخ مصوب عرضه می‌کرد که توسط تعزیرات حکومتی همدان به‌دلیل داشتن سابقه علاوه […]

به گزارش همدان نوین، مدیرکل تعزیرات حکومتی استان همدان از نصب پرده تخلف برای مرغ فروش متخلف در همدان خبرداد و گفت:پرده تخلف باید به‌مدت دو هفته بر سردرب این واحد بماند.

داریوش جودکی اظهارکرد: این واحد صنفی مرغ را گرانتر از نرخ مصوب عرضه می‌کرد که توسط تعزیرات حکومتی همدان به‌دلیل داشتن سابقه علاوه برجزای نقدی محکوم به نصب پرده نیز شد .

وی تصریح کرد: حسب گزارش سازمان صمت همدان یک واحد صنفی مرغ فروشی در همدان اقدام به گرانفروشی ۲۰۰ کیلوگرم مرغ کرده است  که با وصول پرونده به تعزیرات حکومتی،شعبه سوم این اداره کل متهم را علاوه بر نصب پرده تخلف به مدت ۲ هفته ، به پرداخت مبلغ ۱۸ میلیون ریال جزای نقدی در حق دولت محکوم کرد .

جریمه ۴۲۲ میلیون ریالی قاچاق لوازم آرایشی

وی از جریمه ۴۲۲ میلیون ریالی قاچاق لوازم آرایشی در همدان خبرداد و خاطرنشان کرد: این لوازم به همراه مقادیری اقلام بهداشتی از یک پارکینگ منزل مسکونی کشف شد .

جودکی افزود: متهم لوازم آرایشی واقلام بهداشتی را در منزل خود نگهداری و در شرایط کمبود مواد ضدعفونی در بازار با چندین برابر قیمت به فروش می‌رساند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان همدان یادآور شد : حسب گزارش نیروی انتظامی مبنی بر کشف مقادیرزیادی لوازم آرایشی واقلام بهداشتی قاچاق به ارزش ۱۴۰ میلیون و ۹۹۹ هزار و ۹۱۵ از پارکینگ یک منزل مسکونی پرونده‌ای به تعزیرات حکومتی همدان ارسال شد .

وی ادامه داد: شعبه پنجم این اداره کل پس از جری تشریفات قانونی و صدور رأی مقتضی متهم را علاوه بر ضبط کالا به پرداخت مبلغ ۴۲۲ میلیون و ۹۹۹ هزار و ۷۴۵ ریال جزای نقدی در حق دولت مکوم کرد که پس از تأیید در شعبه تجدید نظر وقطعیت رای پرونده هم اکنون در اجرای احکام در حال اجراست .

جودکی در پایان ازمردم همدان بابت ارسال گزارشات و همکاری با ما قدردانی کرد و افزود: مردم درصورت مشاهده هرگونه تخلف مراتب را ازطریق تلفن ۳۲۵۲۳۴۴۲ اداره کل ، تلفن گویای ۱۲۴ وسامانهwww.۱۲۴.ir سازمان صنعت، معدن وتجارت ، سامانه پیامکی ۳۰۰۰۰۰۱۳۵ وتارنمای t۱۳۵.ir اعلام کنند.

| منبع خبر : ایسنا
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.