امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 8 ذو القعدة 1447
شناسه خبر : 13246
  پرینت تاریخ انتشار : 12 نوامبر 2020 - 15:00 | 104 بازدید
با هدف حفاظت از اراضی ملی و طبیعی؛

۵۷ کیلومتر کمربند حفاظتی در استان همدان احداث می‌شود

به گزارش همدان نوین، معاون حفاظت امور اراضی منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان گفت: برای حفظ منابع طبیعی۵۷ کیلومتر حائل و کمربند حفاظتی در این استان احداث می‌شود. «رضا الوندی» روز پنجشنبه   اظهار داشت: برای اجرای پروژه احداث کمربند حفاظتی ۱۰ میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافته که در صورت تامین و تخصیص با قید […]

۵۷ کیلومتر کمربند حفاظتی در استان همدان احداث می‌شود

به گزارش همدان نوین، معاون حفاظت امور اراضی منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان گفت: برای حفظ منابع طبیعی۵۷ کیلومتر حائل و کمربند حفاظتی در این استان احداث می‌شود.

«رضا الوندی» روز پنجشنبه   اظهار داشت: برای اجرای پروژه احداث کمربند حفاظتی ۱۰ میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافته که در صورت تامین و تخصیص با قید فوریت نسبت به اجرای آن اقدام می شود.

وی با بیان اینکه میانگین احداث کمربند حفاظتی در استان همدان طی  سال‌های گذشته ۱۵ کیلومتر در سال بوده، افزود: این میزان امسال حدود چهار برابر افزایش پیدا کرد به نحوی که اقدامات انجام شده سال جاری در زمینه احداث کمربندی معادل مجموع فعالیت چهار سال گذشته استان است.

معاون حفاظت امور اراضی منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان اظهار داشت: تیم‌های منابع طبیعی با قرار دادن ستون‌هایی (بنج مارک) بین اراضی ملی و مردمی آنها را تفکیک کرده تا از دست اندازی و تچاوز و تعرض متخلفان به اراضی ملی جلوگیری کند.

الوندی از ایجاد ۱۸۰ کیلومتر کمربند حفاظتی در استان همدان براساس برنامه ششم توسعه خبر داد و گفت: طرح کمربند حفاظتی به وسیله نصب بنچ مارک ها (ستون های بتنی) و ایجاد نهال‌کاری اجرا می شود و با این کار مرز بین اراضی ملی و مستثنیات مردم مشخص می‌شود.

وی مهمترین هدف از اجرای طرح کمربند حفاظتی را سهولت در امر پایش، حفاظت و حراست از اراضی منابع طبیعی و جلوگیری از تخلف و تصرف‌های اراضی ملی توسط افراد سودجو و فرصت طلب عنوان کرد.

معاون حفاظت امور اراضی منابع طبیعی همدان با عنوان اینکه امسال بیش از ۲۰ هزار هکتار از اراضی منابع طبیعی همدان زیر پوشش طرح پایش آفات و بیماری قرار گرفته، بیان کرد: آفات و بیماری ها تهدید وچالشی جدی برای عرصه های جنگلی و مرتعی هستند و این نهاد مصمم به مبارزه با این آفات است.
الوندی، مبارزه با آفات و بیماری گونه های جنگلی و مرتعی را به عنوان یکی از اقدامات اولویت دار حوزه معاونت حفاظت و امور اراضی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان عنوان کرد.

وی اضافه کرد: فرآیند مبارزه با آفات و بیماری ها شامل بخش های پیش آگاهی، پیشگیری، کنترل و مبارزه می شود که اقدام های لازم در هر یک از این مراحل از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
استان همدان در مجموع دارای ۹۰۵ هزار هکتار اراضی ملی و طبیعی(مرتع و جنگل) است./ایرنا

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.