امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 12 ذو القعدة 1445
شناسه خبر : 128855
  پرینت تاریخ انتشار : 16 می 2023 - 19:09 | 0 بازدید

واکنش کنایه‌آمیز البرادعی به ایستادن اردوغان در صف رای‌گیری

[ad_1] نامزد سابق ریاست جمهوری مصر به تصویر ایستادن رجب طیب اردوغان در صف رای‌گیری برای دادن رای در انتخابات ریاست جمهوری روز یکشنبه ترکیه واکنش نشان داد. به گزارش ایسنا، به نقل از عربی ۲۱، محمد البرادعی، نامزد سابق ریاست جمهوری مصر توییتی از جمال سلطان، نویسنده مصری در تکریم اردوغان منتشر کرد که […]

واکنش کنایه‌آمیز البرادعی به ایستادن اردوغان در صف رای‌گیری

[ad_1]

نامزد سابق ریاست جمهوری مصر به تصویر ایستادن رجب طیب اردوغان در صف رای‌گیری برای دادن رای در انتخابات ریاست جمهوری روز یکشنبه ترکیه واکنش نشان داد.

به گزارش ایسنا، به نقل از عربی ۲۱، محمد البرادعی، نامزد سابق ریاست جمهوری مصر توییتی از جمال سلطان، نویسنده مصری در تکریم اردوغان منتشر کرد که در آن کسانی که او را «دیکتاتور» توصیف می‌کنند مورد تمسخر قرار داده است. 

مدیرکل سابق آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت: وقتی به همراه خانواده‌ام در ۱۹ مارس ۲۰۱۱ برای رای دادن به همه‌پرسی درباره اصلاحات قانون اساسی در المقطم در صف ایستاده بودم، ناگهان یک گروه سازمان‌یافته بزرگی ظاهر شدند و با سنگ و مرمر شکسته به من حمله کردند!

وی با کنایه افزود: همچنان تحقیقات برای شناسایی مجرمان ادامه دارد. دموکراسی از ابتدا روشن بود.

در آن زمان، گروهی از جوانان به سمت البرادعی، دارنده جایزه صلح نوبل حمله‌ور شدند و سنگ و کفش به او پرتاب می‌کردند که دستکم یک سنگ به کمرش اصابت کرد.

بنا بر این گزارش، اردوغان رای خود را در انتخابات ریاست جمهوری و پارلمانی ترکیه در منطقه اوسکودار در بخش آسیایی استانبول به صندوق انداخت.

اردوغان ۴۹.۵ درصد آرا را به دست آورد، نتیجه‌ای که علیرغم برتری‌اش نسبت به بقیه رقبای خود، در نهایی شدن نتایج انتخابات به او کمک نکرد.

پس از ۱۲ روز، همه نگاه‌ها به ترکیه معطوف است؛ جایی که اردوغان و کمال قلیچداراوغلو، رهبر حزب جمهوری خلق ترکیه به رقابت پرداخته‌اند.

محمد مصطفی البرادعی، دیپلمات و سیاستمدار مصری، دارنده جایزه صلح نوبل در سال ۲۰۰۵ می‌باشد. وی بین سال‌های ۱۹۹۷ تا ۲۰۰۹ مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بود. او پس از برکناری محمد مرسی و تعیین عدلی منصور به ریاست جمهوری موقت مصر، به عنوان معاون رئیس‌جمهور در امور روابط بین‌الملل تعیین شد، اما در ۱۴ اوت ۲۰۱۳ به دنبال کشتار حامیان مرسی به وسیله ارتش مصر، از این سمت استعفا کرد

انتهای پیام

[ad_2]

منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.