- از خودباوری علمی تا مدیریت جهادی؛ مأموریت جدید جهاددانشگاهی در مسیر پیشرفت کشور چیست
- واکنش شورای عالی فتوای فلسطین به آتشزدن مساجد
- رئیس جامعه اسلامی میلواکی در خطر اخراج از آمریکا
- خروج ۱۰۵ انشعاب فضای سبز از شبکه آب شرب یزد
- یورش دهها شهرکنشین صهیونیست به مسجدالاقصی
- وداع باشکوه مردم با قهرمان آسمان؛ شیراز به احترام شهید کاظمی ایستاد
قرائت زیارت اربعین در جوار مزار شهدای گمنام بام ملایر
به گزارش همدان نوین، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان ملایر گفت: با توجه به اطلاعیه ستاد استانی کرونا، قرائت زیارت اربعین، سخنرانی و عزاداری در فضای باز بام ملایر و در جوار مزار شهدای گمنام برگزار می شود. حجتالاسلام روحالله نجفی به فعالیت بیش از هشت گروه از موکب داران و گروه های جهادی و […]
به گزارش همدان نوین، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان ملایر گفت: با توجه به اطلاعیه ستاد استانی کرونا، قرائت زیارت اربعین، سخنرانی و عزاداری در فضای باز بام ملایر و در جوار مزار شهدای گمنام برگزار می شود.
حجتالاسلام روحالله نجفی به فعالیت بیش از هشت گروه از موکب داران و گروه های جهادی و هیئات مذهبی اشاره و خاطرنشان کرد: این گروه ها در حال پخت و آماده سازی بیش از ۱۰ هزار بسته غذای گرم با رعایت کلیه پروتکل های بهداشتی هستند و این بسته ها در روز اربعین بین خانواده های نیازمند توزیع خواهد شد.
وی استقرار دو ایستگاه فرهنگی در سطح شهر را از دیگر برنامه های روز اربعین برشمرد و اظهار کرد: این ایستگاه ها که پخش ماسک و دیگر مواد ضدعفونی کننده را برعهده دارند، در بلوار سیف الدوله و میدان جانبازان مستقر خواهند شد.
نجفی در ادامه گفت: مراسم دمام زنی و مقتل خوانی سیار توسط خودروها در سطح شهر با همکاری تیپ ۴۳ امام علی(ع) از برنامه های پیش بینی شده در روز اربعین است.
وی افزود: همچنین روضه خوانی و مداحی در کوچه ها و فضای باز سطح روستاهای شهرستان ملایر با همکاری کانون مداحان و حضور آنها به صورت خودجوش و جهادی از دیگر برنامه های روز اربعین خواهد بود.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان ملایر با بیان اینکه بیش از ۴۰ مبلغ در مساجد شهر و روستا مشغول روضه خوانی و مداحی خواهند بود، گفت: مراسم روضه خوانی در حیاط مساجد شهر و روستا با رعایت فاصله گذاری اجتماعی برگزار خواهد شد.
وی به برگزاری دو برنامه محوری در روز اربعین در سطح شهرستان اشاره کرد و گفت: با توجه به اطلاعیه ستاد استانی کرونا، قرائت زیارت اربعین، سخنرانی و عزاداری صبح روز پنجشنبه ۱۷ مهرماه در فضای باز بام ملایر و در جوار مزار شهدای گمنام برگزار می شود.
نجفی اضافه کرد: همچنین برنامه ویژه خواهران بعدازظهر همان روز در حیاط حوزه علمیه خواهران با رعایت کلیه پروتکل های بهداشتی برگزار خواهد شد./ایسنا
این مطلب بدون برچسب می باشد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

