امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 18 ذو القعدة 1447
شناسه خبر : 117155
  پرینت تاریخ انتشار : 03 آوریل 2023 - 14:09 | 71 بازدید

دشمن جنگ جدیدی را از طریق عفاف و حجاب طراحی کرده است

به گزارش خبرنگار فارس علی مختاری ظهر امروز در جلسه شورای اداری نهاوند با بیان اینکه دشمن طی چند ماه اخیر از طریق آشوب‌های خیابانی به دنبال تنش برای جمهوری اسلامی بوده است اظهار کرد: صدالبته که نتوانست به هدف خود برسد و در حال حاضر شدیدا به مساله حجاب رو آورده و به دنبال […]

دشمن جنگ جدیدی را از طریق عفاف و حجاب طراحی کرده است


به گزارش خبرنگار فارس علی مختاری ظهر امروز در جلسه شورای اداری نهاوند با بیان اینکه دشمن طی چند ماه اخیر از طریق آشوب‌های خیابانی به دنبال تنش برای جمهوری اسلامی بوده است اظهار کرد: صدالبته که نتوانست به هدف خود برسد و در حال حاضر شدیدا به مساله حجاب رو آورده و به دنبال آن است که جنگ جدید خود را از این طریق طراحی و عملی کند.

وی با اشاره با اینکه با گرم شدن هوا متاسفانه شاهد افزایش تحرکات از سوی برخی افراد هستیم که موجبات نارضایتی مردم را فراهم کرده است افزود: رعایت حجاب هم امری قانونی و هم از لحاظ شرعی الزامی است.

فرمانده سپاه ناحیه نهاوند با تاکید بر اینکه به منظور نهادینه شدن بحث حجاب در جامعه، ادارات و کارمندان ادارات پیشرو و الگو باشند خاطرنشان کرد: حجاب کارمندان زن در ادارات می‌تواند به عنوان الگوی سایر افراد مطرح باشد.

وی با یادآوری توصیه‌های مقام معظم رهبری مبنی بر استفاده از چادر به عنوان حجاب کامل گفت: اگرچه استفاده از سایر پوشش‌ها می‌تواند باعث حجاب شود اما چادر بهترین و کاملترین نوع حجاب است که این مساله می‌تواند در ادارات پیگیری شود.

مختاری همچنین بر تکریم ارباب رجوع در ادارات تاکید کرد و ادامه داد: بحث تکریم ارباب رجوع یکی از مسائل مهمی است که باید در ادارات رعایت شود و مهمتر از آن نظارت در این بخش است.

وی با اشاره به اینکه نباید از سوی کارمندان برخورد نامناسبی با ارباب رجوع صورت گیرد زیرا مردم برخوردهای نامناسب را به حساب نظام می‌گذارند یادآور شد: کارمندان در این بخش مبادرت لازم را داشته باشند.

فرمانده سپاه ناحیه نهاوند همچنین نکاتی در خصوص ضرورت تشکیل کمیته اشتغال و وام با هدف رفع موانع پرداخت وام به متقاضیان، جوانی جمعیت، جهاد تبیین، اقامه نماز در ادارات و گرامیداشت ایام الله و مناسبت‌های ملی و مذهبی از طریق فضا سازی مناسب در سطح ادارات بیان کرد.

پایان پیام/۳۱۴۰/




این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.