امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 7 محرم 1448
شناسه خبر : 115807
  پرینت تاریخ انتشار : 27 فوریه 2023 - 20:37 | 80 بازدید

۴ شرکت دانشگاه پیام نور همدان امتیاز دانش‌بنیانی دارند

علی حسین محمدظاهری در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در همدان با اشاره به فعالیت مرکز رشد مشترک دانشگاه پیام نور با پارک علم و فناوری با نام مرکز رشد ملایر یادآور شد: این مرکز رشد دارای ۲۴ شرکت و دو هسته فناور مستقر است. وی با بیان اینکه از این شرکت‌ها دو مورد امتیاز دانش‌بنیانی دارند […]


علی حسین محمدظاهری در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در همدان با اشاره به فعالیت مرکز رشد مشترک دانشگاه پیام نور با پارک علم و فناوری با نام مرکز رشد ملایر یادآور شد: این مرکز رشد دارای ۲۴ شرکت و دو هسته فناور مستقر است.

وی با بیان اینکه از این شرکت‌ها دو مورد امتیاز دانش‌بنیانی دارند که یکی تولیدی و دیگری شرکت نوپای دانش‌بنیان است افزود: چهار شرکت درخواست دریافت امتیاز دانش‌بنیانی و چهار شرکت نیز درخواست دریافت امتیاز شرکت خلاق داده‌اند.

رئیس دانشگاه پیام نور استان همدان با اشاره به اینکه مرکز نوآوری همدان نیز که مرکز نوآوری مشترک با پارک علم و فناوری همدان بوده، دارای سه شرکت مستقر است ادامه داد: از این شرکت‌ها دو شرکت دارای امتیاز دانش‌بنیان تولیدی است و شرکت سوم نیز درخواست کسب امتیاز دانش‌بنیان را داده است.

وی بیان کرد: با توجه به پراکندگی مرکز دانشگاه پیام نور در سطح استان همدان چهار مرکز نوآوری و رشد راه‌اندازی شده و یا در حال احداث است که حدود یک‌هزار و ۱۰۰ متر مربع از فضای فیزیکی دانشگاه را به خود اختصاص داده‌اند.

محمدظاهری با بیان اینکه از موفقیت‌های موجود آن است که ۷۲ شرکت در مرکز رشد ملایر و نوآوری همدان تاسیس شده و بیش از ۱۰۰ نفر در آنها شاغلند تاکید کرد: یک شرکت در مرکز نوآوری همدان تولید محصول دارد. شرکت رهیاب خودرو دو سال است به تولید انبوه رسیده و در شرف تجاری‌سازی صادرات است و دو شرکت در ملایر نیز تولید انبوه دارند.

وی از تاسیس مراکز رشد تویسرکان و بهار بعنوان مرکز رشد مشترک خبر داد و با بیان اینکه این مراکز در شرف تأسیس هستند گفت: در استان همدان تاکنون ۶۶ شرکت دارای امتیاز دانش‌بنیانی شدند که از بین آنها چهار شرکت در دانشگاه پیام نور مستقر است.

رئیس دانشگاه پیام نور استان همدان خاطرنشان کرد: شرکت خلاق مشابه شرکت دانش‌بنیان است اما معمولا در حوزه خدمات، بازرگانی،گردشگری و سایر مشاغل خارج از جدول دانش‌بنیان فعالیت می‌کند که بخش بزرگی از امتیازات دانش‌بنیانی شامل آن می‌شود.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه پیام نور با کسب مجوز از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و سازمان امور اداری و استخدامی کشور ، برگزار کننده آموزش‌های ضمن خدمت کارکنان دولت و آموزش.های آزاد برای فارغ التحصیلان دانشگاه است گفت: گواهینامه‌های صادره از این دانشگاه دارای شناسه رسمی و قابل ترجمه با مجوز وزارتخانه هستند.

محمدظاهری به فعالیت حوزه پژوهشی دانشگاه پیام نور همدان اشاره کرد و افزود: این حوزه یکی از ارکان اصلی و مهم دانشگاه است و مجموعه فعالیت‌های پژوهشی در دانشگاه پیام نور در چهار شاخه تحت عناوین کلی «طرح های تحقیقاتی»، «تالیف مقالات و کتب علمی»، «برگزاری همایشهای علمی»، و «ایجاد ارتباط با صنعت»، مدنظر است.

وی با بیان اینکه مجموعه فعالیت‌ها با هدف ارتقای سطح علمی، فراهم کردن زمینه مناسب برای تحقیق، انتشار یافته‌ها و ایجاد ارتباط مفید با مراکز علمی و صنعتی معتبر انجام می‌شود عنوان کرد: خوشبختانه مقطع دانشیاری گاهی در مرحله استادتمام هستند.

پایان پیام/۸۹۰۲۶/




این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.