امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 28 رمضان 1447
شناسه خبر : 10994
  پرینت تاریخ انتشار : 16 سپتامبر 2020 - 16:55 | 102 بازدید
رئیس هیأت اسکواش استان همدان

آغاز تمرینات اسکواش‌بازان همدانی

به گزارش همدان نوین،رئیس هیأت اسکواش استان همدان گفت: اسکواش‌بازان همدانی می‌توانند با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی، تمرینات خود را آغاز کنند. اسدالله ربانی‌مهر امروز با اشاره به آغاز تمرینات اسکواش، اظهار کرد: سالن‌های تخصصی اسکواش حجاب، شهید شمسی‌پور و شهر مریانج با رعایت پروتکل‌ها آماده پذیرش و ثبت نام، تمرینات و آموزش ورزشکاران اسکواش […]

به گزارش همدان نوین،رئیس هیأت اسکواش استان همدان گفت: اسکواش‌بازان همدانی می‌توانند با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی، تمرینات خود را آغاز کنند.

اسدالله ربانی‌مهر امروز با اشاره به آغاز تمرینات اسکواش، اظهار کرد: سالن‌های تخصصی اسکواش حجاب، شهید شمسی‌پور و شهر مریانج با رعایت پروتکل‌ها آماده پذیرش و ثبت نام، تمرینات و آموزش ورزشکاران اسکواش است.

وی ادامه داد: ورزشکاران می‌توانند به زمان‌بندی اعلام شده از سوی هیأت، تمرینات خود را در این سه سال از سر گرفته و دوران آماده‌سازی خود را آغاز کنند.

رئیس هیأت اسکواش استان همدان اقدامات ۶ ماه نخست سال جاری خود را خوب ازریابی کرد و افزود: در ۶ ماه اخیر اقدامات خوبی در جهت معرفی اسکواش و ارتقای جایگاه اسکواش استان انجام دادیم و از همه ظرفیت‌ها برای توسعه ورزش اسکواش استفاده می‌کنیم.

وی اضافه کرد: با توجه به اینکه طی ۶ ماه گذشته درگیر کرونا بوده و فعالیت خاصی نداشتیم، برای تدوین برنامه خود، از کمیته‌های تخصصی هیأت درخواست ارائه برنامه مدون ۶ ماهه دوم سال را درخواست کرده‎ایم.

ربانی‌مهر تصریح کرد: بعد از دریافت برنامه‌ کمیته‌های خود، برنامه‌ریزی ادامه سال‌ جاری و سند چشم‌انداز هیأت اسکواش استان همدان را تدوین خواهیم کرد.

وی به امر مهم آموزش و استعدادیابی تاکید کرد و گفت: به زودی تفاهم‌نامه با بعضی ادارات دولتی و غیردولتی خواهیم داشت تا بتوانیم برنامه‌های هیأت را اجرایی کنیم.

رئیس هیات اسکواش استان همدان ادامه داد: ورزش اسکواش یک ورزش بسیار مفرح است که با برنامه‌ریزی مناسب می‌توانیم زمینه‌ساز همگانی شدن آن و کشف استعدادهای جدید باشیم.

وی از پیگیری برای ساخت یک کورت استاندارد در همدان خبر داد و افزود: ساخت کورت تخصصی اسکواش در اولویت است و در حال پیگیری هستیم و اقدامات خوبی در جهت این اقدام مهم انجام شده است.

ربانی‎‌مهر یادآور شد: در حال حاضر سالن‌ها و کورت‌های موجود اسکواش در همدان استاندارد بین‌المللی نبوده و یک کورت تخصصی و استاندارد با توجه به ظرفیت موجود این رشته در همدان، یکی از ضرورت‌هاست.

وی خاطرنشان کرد: هم‌اکنون سه مجموعه اسکواش در سالن حجاب، سالن شهید شمسی‌پور و شهر مریانج با رعایت پروتکل‌ها فعال است و با زمان‌بندی انجام شده ورزشکاران می‌توانند از آنها استفاده کنند./همدان

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.