امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 2 ذو القعدة 1447
شناسه خبر : 10326
  پرینت تاریخ انتشار : 28 آگوست 2020 - 12:35 | 153 بازدید
مدیرکل استاندارد استان خبر داد

ابطال ۶۹ پروانه استاندارد در همدان

به گزارش همدان نوین، مدیرکل استاندارد استان همدان با بیاین اینکه ۵۹ پروانه استاندارد اجباری و ۱۰ پروانه تشویقی از شهریورماه سال ۹۸ تا شهریورماه سال جاری ابطال شدند، گفت: بیشترین موارد ابطالی مربوط به جمع آوری خط تولید و تعطیل شدن واحد مربوطه و مابقی به علت عدم رعایت نکات کیفی و استانداردهای اجباری […]

به گزارش همدان نوین، مدیرکل استاندارد استان همدان با بیاین اینکه ۵۹ پروانه استاندارد اجباری و ۱۰ پروانه تشویقی از شهریورماه سال ۹۸ تا شهریورماه سال جاری ابطال شدند، گفت: بیشترین موارد ابطالی مربوط به جمع آوری خط تولید و تعطیل شدن واحد مربوطه و مابقی به علت عدم رعایت نکات کیفی و استانداردهای اجباری است.

محمد مددی به مناسب فرارسیدن هفته دولت با اشاره به اقداماتی که در یکسال گذشته در زمینه استاندارد صورت گرفته است، افزود: از هفته دولت سال گذشته تاکنون ۲۵ واحد اعمال قانون شدند، ۱۲۹ پروانه تمدید و ۹۹ پروانه نیز صادر و همچنین ۸۰۰ گواهی ایمنی عملکرد آسانسور در این مدت صادر شده است.

وی با اشاره به اینکه استانداردسازی حد مجاز آلاینده‌ها در محصولات کشاورزی در اوایل سال ۹۸ با همکاری وزارت جهادکشاورزی و سازمان ملی استاندارد ایران آغاز شده است، افزود: ۹ پروانه حد مجاز آلاینده‌ها برای مزارع دارای محصولاتی مانند سیب زمینی، سیب درختی، نخود، گوجه فرنگی، خیار و سیر صادر شده است.

مددی با بیان اینکه سازمان ملی استاندارد ایران یکی از سازمان‌های نظارتی، حاکمیتی و فرابخشی در حوزه‌های مختلف است، گفت: در حوزه صادرات و واردات از هفته دولت سال گذشته تاکنون ۹۱۰ گواهینامه انطباق یا COI برای کالاهای صادراتی در استان صادر کردیم همچنین ۱۱۰ نمونه کالای وارداتی که جزء کالاهای حد واسط و مواد اولیه برای واحدهای تولیدی و صنعتی استان بودند، تعیین ماهیت شدند.

وی با تأکید بر اینکه سازمان ملی استاندارد برای تحقق بخشیدن به شعار سال و روان سازی امر صادرات و واردات دو بسته حمایتی تدوین کرده است، اظهارکرد: باتوجه به شرایط سخت تحریم این بسته‌های حمایتی در جهت آسان کردن شرایط برای رسیدن مواد واسط و اولیه به واحدهای تولیدی و صنعتی استان در کمترین زمان است تا بتوانیم یک همراهی مناسبی در این شرایط با فعالان اقتصادی استان داشته باشیم.

مدیرکل استاندارد استان همدان با اشاره به نظارت بر امر تولید کالاها و خدمات مشمول استاندارد اجباری در استان در طول مدت یکسال گذشته تا کنون، گفت: حدود ۲۰۰۰ نمونه تصادفی از واحدهای تولیدی استان ارزیابی شده است تا بتوانیم موارد ارتقاء و استمرار کیفیت را در واحدهای تولیدی استان را رصد کنیم.

مددی با بیان اینکه ۱۰۰۰ بازرسی فنی در طول مدت یکسال گذشته تاکنون از واحدهای تولیدی و خدماتی استان صورت گرفته است، افزود: حدود ۱۰۰ پروانه کاربرد نشان استاندارد اجباری و نیز ۱۱۰ پروانه کاربرد نشان استاندارد اجباری و تشویقی دراستان صادر و تمدید شدند.

وی با اشاره به اینکه بیش از ۵۲۰ مدیر کنترل کیفی در واحدهای تولیدی در سطح استان با پروانه تایید صلاحیت مرتبط با رشته تخصصی و دانشگاهی آنها به کار گرفته شدند و مشغول فعالیت هستند، گفت: در همین راستا درجهت توانمدسازی بیشتر، حدود ۱۰۰۰ نفر ساعت آموزش‌های اولیه، تکمیلی و تخصصی به مدیران کنترل کیفی داده شده است تا بتوانند به عنوان یک بازوی توانمند مباحث کنترل کیفیت در واحدها در اختیار مدیران حوزه اقتصادی تولید در استان قرار بگیرند.

مددی با اشاره به اینکه تلاش داریم از ظرفیت اساتید، نخبگان و متخصصان سایر بخش‌ها در جهت توسعه زیرساخت نظام استاندارسازی استان استفاده کنیم تا خدمات استانداردسازی را به شیوه‌ای سهل از طریق مردم در اختیار مردم و بخش خصوصی قرار دهیم، اظهارکرد: تا امروز ۲۰ آزمایشگاه در حوزه‌های مختلف با بیش از ۱۲۰ نفر اشتغال نیرو در استان در حال فعالیت هستند و چهار مرکز آموزشی همکار نیز در حوزه نظام استانداردسازی برای آموزش مدیران کنترل کیفی و عوامل تولید در استان توسط سازمان ملی استاندارد تأیید صلاحیت شدند.

مدیرکل استاندارد استان همدان با بیان اینکه مشارکت در تدوین و تجدید نظر استانداردهای ملی جزء وظایف حاکمیتی و نظارتی سازمان ملی استاندارد ایران است، ادامه داد: برای اینکه بتوانیم از استانداردهای ملی به عنوان نقشه راه در جهت تولید و ارائه خدمات استفاده کنیم از هفته دولت سال ۹۸ تا کنون ۴۰ استاندارد ملی در حوزه‌های مختلف با مشارکت متخصصان و نخبگان با فعالیت سه مرکز تدوین با حضور تدوینگران در استان انجام شده که در نوع خود اثربخش و اثرگذار برای تولید و توسعه فرهنگ استاندارد در استان است.

وی با تأکید بر اینکه نظارت بر شبکه توزیع کالا یکی از وظایف حوزه نظارتی و حاکمیتی سازمان ملی استاندارد ایران است، گفت: برای اینکه بتوانیم در جهت دفاع از منافع مصرف ‌کنندگان به فراخور توان و وسع مجموعه استاندارد استان شبکه توزیع استان را برای کالاهای بی کیفیت و کم کیفیت ناایمن کنیم طرحی را مبنی بر طرح نظام هماهنگ استاندارد در استان اجرا کردیم به این شکل که هر مجموعه استاندارد در هر استانی شبکه توزیع خود را مورد رصد و بازرسی قرا می‌دهد که در طول مدت یکسال گذشته ۹۱۰۰ بازرسی تا کنون از مراکز پخش، واحدهای صنفی و شبکه توزیع استان صورت گرفته است.

مددی همچنین گفت: ۲۲۰ نمونه کالاهایی که لیبلینگ و مشخصات آنها مشکوک به کالای بی کیفیت، کم کیفیت و یا جعل نشان استاندارد بود با اعتبار دولتی ۵۰۰ میلیون تومان از شبکه توزیع خریداری شد تا در صورت داشتن عدم انطباق در هر سطحی اعمال قانون شوند و پیگیری‌های بعدی حتی از تولیدات سایر استان‌ها که در بازار استان همدان وجود دارند در صورت عدم انطباق انجام خواهد شد.

مدیرکل اساتاندارد استان همدان با بیان اینکه در حوزه اوزان مقیاس‌ها که به عنوان حق الناس مورد رصد و پیگیری سازمان و مجموعه استاندارد استان قرار می‌گیرد، اظهارکرد: در حوزه اوزان سبک آن دست از ترازوهایی که در داد و ستدهای عمومی مورد استفاده و آزمون قرار می‌گیرند حدود ۶۰۰۰ دستگاه توزین سبک مورد آزمون، برسنجی و کالیبراسیون قرار گرفته همچنین در حوزه اوزان ثابت و باسکول‌های ثابت همکف، ۳۴۵ باسکول مورد آزمون، برسنجی و کالیبراسیون در طول مدت یکسال گذشته تا کنون قرار گرفته است.

مددی با اشاره به بررسی و نظارت بر نازل‌های سوخت مایع که از وظایف سازمان ملی استاندارد و مجموعه‌های استانی است، ادامه داد: هرساله دو مرتبه نازل های سوخت جایگاه‌های عرضه سوخت مایع مورد آزمون، برسنجی و کالیبراسیون قرار می‌گیرند که از هفته دولت سال ۹۸ تاکنون ۱۶۲۴ نازل عرضه سوخت در جایگاه‌های عرضه سوخت مورد آزمون قرار گرفته است./ایسنا

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.