امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 12 ربيع أول 1448
شناسه خبر : 385741
  پرینت تاریخ انتشار : 24 آگوست 2026 - 9:09 | 3 بازدید

برگزاری مسابقات مکتب‌خانه‌های قرآنی مساجد در کوزوو

به گزارش ایکنا به نقل از اداره مسلمانان کوزوو، پریشتینا، پایتخت این کشور میزبان فینال چهاردهمین دوره مسابقات سالانه دانش عمومی دینی با محوریت مکتب‌خانه‌های قرآنی مساجد با حضور قرآن‌آموزان برتر از ۱۸ شهر در سراسر کوزوو بود. در کوزوو، آموزش دینی برای کودکان فراتر از مدارس سنتی قرآنی(مکاتب) مستقر در مساجد است. این آموزش […]

برگزاری مسابقات مکتب‌خانه‌های قرآنی مساجد در کوزوو


به گزارش ایکنا به نقل از اداره مسلمانان کوزوو، پریشتینا، پایتخت این کشور میزبان فینال چهاردهمین دوره مسابقات سالانه دانش عمومی دینی با محوریت مکتب‌خانه‌های قرآنی مساجد با حضور قرآن‌آموزان برتر از ۱۸ شهر در سراسر کوزوو بود.

در کوزوو، آموزش دینی برای کودکان فراتر از مدارس سنتی قرآنی(مکاتب) مستقر در مساجد است. این آموزش شامل یک سیستم جامع است که پرورش، فعالیت‌ها و مسابقات را در بر می‌گیرد و به فراگیران فرصت می‌دهد تا دانش دینی خود را در محیطی که یادگیری و رقابت را با هم ترکیب می‌کند نشان دهند.

مسابقه سالانه دانش عمومی دینی نمونه‌ای از این سیستم آموزشی است. این رقابت در سطح مساجد و شهرها آغاز می‌شود و برجسته‌ترین قرآن‌آموزان به فینال راه می‌یابند. این فینال‌ها نمایندگانی از مناطق مختلف کوزوو را گرد هم می‌آورد تا در مورد قرآن کریم، عقاید اسلامی، فقه و تاریخ اسلام بحث کنند.

این مسابقه توسط اداره امور دینی و آموزشی و بخش جوانان جامعه اسلامی کوزوو سازماندهی شده است. این مسابقه علاوه بر اجراهای هنری تهیه شده توسط دانش‌آموزان شرکت‌کننده، قرآن کریم، عقاید اسلامی، فقه و تاریخ اسلام را نیز پوشش می‌دهد.

مسیر رسیدن به مرحله نهایی، روندی رقابتی است که با آموزش دینی در مساجد آغاز می‌شود، سپس به سطوح بالاتر می‌رود و در نهایت به رقابت نهایی در سطح ملی ختم می‌شود.

جامعه اسلامی کوزوو آموزش دینی در مکتبخانه‌های قرآنی مستقر در مساجد را در اولویت قرار می‌دهد و آن را نه به عنوان یک موضوع محدود، بلکه به عنوان یک فرآیند آموزشی مرتبط با مساجد، امامان، معلمان و فعالیت‌های آموزشی همراه می‌بیند.

صدها معلم زن از بخش زنان جامعه اسلامی به همراه امامان جماعت در آموزش کودکان مشارکت دارند. مسئولان آموزشی در دانشگاه‌های شریعت در چندین کشور اسلامی و عربی، از جمله مصر، عربستان سعودی، اردن و ترکیه آموزش می‌بینند.

این سیستم علاوه بر فعالیت‌هایی که آموزش دینی را با زندگی و علایق دانش‌آموزان مرتبط‌تر می‌کند، فرصتی را برای کودکان فراهم می‌کند تا در مورد قرآن کریم، عقاید اسلامی، فقه و تاریخ بیاموزند.

اهمیت این تجربه فراتر از رقابت برای کسب مقام‌های برتر است، زیرا انگیزه‌ای برای کودکان ایجاد می‌کند تا آموزش‌های دینی خود را ادامه دهند و دانشی را که در مساجد کسب می‌کنند با تشویق، تقدیر و مشارکت اجتماعی پیوند می‌دهد.

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.