امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 29 صفر 1448
شناسه خبر : 382344
  پرینت تاریخ انتشار : 11 آگوست 2026 - 23:45 | 31 بازدید

مدرسه تابستانه دارالعلم با هدف شبکه‌سازی نخبگان حوزوی در مشهد برگزار می‌شود

به گزارش ایکنا از خراسان رضوی به نقل از آستان نیوز، حجت‌الاسلام علی خیاط، رئیس حوزه علمیه خراسان، در نشست خبری چهارمین دوره مدرسه تابستانه دارالعلم ضمن عرض تسلیت ایام شهادت و تبریک روز خبرنگار به اصحاب رسانه بیان کرد: حضور در مشهد و خدمت در بارگاه منور رضوی مسئولیت خدمتگزاران را دوچندان می‌کند.   […]

مدرسه تابستانه دارالعلم با هدف شبکه‌سازی نخبگان حوزوی در مشهد برگزار می‌شود


به گزارش ایکنا از خراسان رضوی به نقل از آستان نیوز، حجت‌الاسلام علی خیاط، رئیس حوزه علمیه خراسان، در نشست خبری چهارمین دوره مدرسه تابستانه دارالعلم ضمن عرض تسلیت ایام شهادت و تبریک روز خبرنگار به اصحاب رسانه بیان کرد: حضور در مشهد و خدمت در بارگاه منور رضوی مسئولیت خدمتگزاران را دوچندان می‌کند.

 

وی با اشاره به جایگاه تاریخی و تمدنی حوزه علمیه در منطقه افزود: مدارس علمیه در خراسان از نیشابور آغاز شده و در مشهد و اطراف حرم مطهر شکل‌گرفته‌اند و مدارس تاریخی مانند مدرسه دو درب، پریزاد، میرزا جعفر و خیرات خان از نماد‌های این تمدن علمی هستند که همچنان به حیات خود ادامه می‌دهند.

 

رئیس حوزه علمیه خراسان با تأکید بر اهمیت پیوند میان سنت و نوسازی علمی اظهار کرد: مدیریت حوزه علمیه مشهد با همکاری شورای سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی‌های دقیقی برای ارتقای کیفی مدارس تابستانه انجام داده و هدف غایی این است که مشهد مقدس با محوریت وجود نورانی حضرت رضا(ع) به پایگاه شبکه نخبگانی در سراسر کشور تبدیل و از طریق این ظرفیت‌ها ارتباط مؤثری میان حوزه‌های علمیه ملی از جمله قم و نجف و مشهد برقرار شود.

 

عبدالحمید طالبی، رئیس سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی نیز در ادامه این نشست با تأکید بر ضرورت تعامل میان نهاد‌های علمی بیان کرد: آستان قدس رضوی با هم‌افزایی درون‌سازمانی و تعامل سازنده با حوزه علمیه مشهد و دانشگاه‌ها مسیر هم‌افزایی ملی را در پیش گرفته است.

 

وی با اشاره به تجربه مدیریت ارتباطات حوزوی در سال‌های گذشته تصریح کرد: با توجه‌ به سی‌سال سابقه معاونت ارتباطات حوزوی دفتر رهبر معظم انقلاب (رحمت‌الله علیه)، از همان سال اول مطرح‌شدن ایده دارالعلم بر لزوم کمک آستان قدس به مدیریت حوزه علمیه مشهد تأکید وجود داشت و امروز این هم‌افزایی در برگزاری دارالعلم به نقطه مطلوب و ساختاری رسیده است.

 

طالبی با تبیین ابعاد جدید این رویداد افزود: دارالعلم برای اولین‌بار دارای ساختار مصوب و تشکیلات اداری است و برنامه‌ریزی‌های آن با همکاری مرکز مدیریت حوزه علمیه مشهد و شورای سیاست‌گذاری صورت می‌گیرد. امسال مسئله‌محوری و ترسیم نقشه راه پژوهشی دارالعلم بر اساس برنامه پنج‌ساله تدوین شده به اجرا درمی‌آید تا از این طریق مسیر ارتقای دانش تخصصی طلاب روشن شود.

 

رئیس سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به‌ضرورت پاسخگویی به تحولات جهان اسلام و عصر حاضر اظهار کرد: دارالعلم با رویکردی نوآورانه و باهدف ارتباط مؤثر با مخاطبین امروزی فعالیت می‌کند.

 

وی با اشاره به تأسیس دو مدرسه تخصصی جدید تصریح کرد: مدرسه سیره و تاریخ اهل‌بیت(ع) باهدف عملیاتی‌کردن توصیه رهبر شهید انقلاب(رحمت‌الله علیه) در ششمین کنگره جهانی حضرت رضا(ع) مبنی بر رفع کم‌کاری در معرفی ائمه معصومین ایجاد شده است مدرسه نسخه‌شناسی و تصحیح متون نیز از جمله مدارس جدیدی است که مورد توجه ویژه قرار گرفته تا از این طریق مرجعیت علمی و پژوهشی مشهد مقدس تقویت شود.

 

طالبی در پایان با اشاره به برنامه‌های ده‌ساله مؤسسات آموزش عالی و مراکز پژوهشی آستان قدس رضوی اظهار کرد: حرکت حضرت رضا(ع) به‌عنوان عالم آل الله و تأثیرات علمی ایشان زیربنای اصلی برنامه‌های توسعه‌ای و ایجاد شبکه نخبگانی در سراسر کشور خواهد بود.

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.