امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 25 صفر 1448
شناسه خبر : 381181
  پرینت تاریخ انتشار : 08 آگوست 2026 - 1:10 | 23 بازدید

«جبهه خدمت» در کنار «میدان رزم» پیروزی را قطعی می‌کند

به گزارش خبرنگار ایکنا از کرمان، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن علیدادی‌سلیمانی نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه کرمان در خطبه‌های نماز جمعه امروز ۱۶ مردادماه کرمان، با اشاره به پیش رو بودن رحلت نبی مکرم اسلام (ص) به تبیین عوامل موفقیت رسالت پیامبر پرداخت و اظهار کرد: رسالت پیامبر اسلام (ص) بر سه رکن اساسیِ […]

«جبهه خدمت» در کنار «میدان رزم» پیروزی را قطعی می‌کند


حجت الاسلام والمسلمین حسن علیدادی‌سلیمانی نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه کرمانبه گزارش خبرنگار ایکنا از کرمان، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن علیدادی‌سلیمانی نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه کرمان در خطبه‌های نماز جمعه امروز ۱۶ مردادماه کرمان، با اشاره به پیش رو بودن رحلت نبی مکرم اسلام (ص) به تبیین عوامل موفقیت رسالت پیامبر پرداخت و اظهار کرد: رسالت پیامبر اسلام (ص) بر سه رکن اساسیِ «رحمت و محبت»، «بصیرت و آگاهی‌بخشی» و «عدالت و شایسته‌سالاری» بنا شده بود که توانست در فضای جاهلیت آن روزگار، تحولی عظیم ایجاد کند و جهانی شود.

نماینده ولی‌فقیه در استان کرمان با اشاره به شهادت خبرنگار شهید محمود صارمی و گرامیداشت روز خبرنگار، تصریح کرد: خبرنگاران متعهد و انقلابی امروز در صف مقدم جهاد تبیین قرار دارند و وظیفه دارند لایه‌های محاصره تبلیغاتی دشمن را که با دروغ، تحلیل‌های وارونه و انکار موفقیت‌های نظام همراه است، با موضع‌گیری درست و خبر صادقانه در هم بشکنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به تحولات اخیر در جبهه مقاومت و تهدیدات مکرر رئیس‌جمهور آمریکا اشاره کرد و افزود: اگرچه ما تهدیدات دشمن را جدی می‌گیریم و نیروهای مسلح برای هرگونه دفاعی آمادگی کامل دارند، اما تاریخ نشان داده است که رزمندگان ما پاسخ قاطع را در زمان خود خواهند داد.

امام جمعه کرمان با تأکید بر ضرورت انسجام داخلی در شرایط فعلی، خاطرنشان کرد: کشور هم‌اکنون در چهار جبهه «میدان رزم»، «حضور مردم»، «دیپلماسی» و «خدمت به مردم» در حال جنگ است. پیروزی در این جبهه‌ها تنها در سایه تبعیت از فرماندهی معظم کل قوا و حفظ انسجام حاصل خواهد شد.

علیدادی‌سلیمانی ضمن انتقاد از جریان‌های نفوذی که با القای ناامیدی یا ادعای ضعف، سعی در تضعیف روحیه مردم دارند، هشدار داد: مراقب باشید که این جریان‌های اندک، با حرف‌های «دشمن‌شاد‌کن»، دل مردم را خالی نکنند. ایران به فضل الهی و با تکیه بر توان داخلی و ایستادگی مردم، در آستانه پیروزی نهایی است و ان‌شاءالله جشن این پیروزی به زودی برگزار خواهد شد.

وی همچنین در بخش‌های دیگر خطبه‌ها، به جایگاه وقف، شباهت‌های دوران امامت امام حسن مجتبی (ع) و امام رضا (ع) در مواجهه با جریانات تخریبی و تکذیبی، و همچنین نقش جهاددانشگاهی در پیوند علم و دین اشاره کرد.

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.