امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 7 ربيع أول 1448
شناسه خبر : 384834
  پرینت تاریخ انتشار : 20 آگوست 2026 - 22:40 | 3 بازدید

یادواره شهید حسین جلالی‌ثانی برگزار شد + عکس

به گزارش ایکنا، محفل انس با قرآن یادواره شهید والامقام حسین جلالی‌ثانی عصر امروز پنج‌شنبه ۲۹ مردادماه در «خانه قرآن کوثر» با هدف گرامیداشت یاد و نام این شهید و ترویج فرهنگ انس با قرآن، ایثار، مقاومت و شهادت برگزار شد. این برنامه با حضور جمعی از خانواده‌های معظم شهدا، فرماندهان و پیشکسوتان ارتش جمهوری […]

یادواره شهید حسین جلالی‌ثانی برگزار شد + عکس


به گزارش ایکنا، محفل انس با قرآن یادواره شهید والامقام حسین جلالی‌ثانی عصر امروز پنج‌شنبه ۲۹ مردادماه در «خانه قرآن کوثر» با هدف گرامیداشت یاد و نام این شهید و ترویج فرهنگ انس با قرآن، ایثار، مقاومت و شهادت برگزار شد.

این برنامه با حضور جمعی از خانواده‌های معظم شهدا، فرماندهان و پیشکسوتان ارتش جمهوری اسلامی ایران، جانبازان و آزادگان، اساتید و فعالان قرآنی و عموم مردم همراه بود و فضای آن با تلاوت آیات کلام‌الله مجید و یاد شهدا عطرآگین شد.

در ابتدای این محفل، محمدسجاد نبی‌پور، قاری نوجوان، آیاتی از قرآن کریم را تلاوت کرد و در ادامه دو نفر از قاریان ممتاز دانشکده افسری امام علی(ع) به تلاوت آیاتی از کلام وحی پرداختند. اجرای گروه رزم‌نوازان دانشکده افسری امام علی(ع)، اجرای سرود «دختران فاطمی»، برگزاری مسابقه فرهنگی و تجلیل از خانواده شهید حسین جلالی‌ثانی نیز از دیگر بخش‌های این برنامه بود.

قرآن؛ محور تربیت انسان‌های مقاوم

رحیم قربانی، رئیس فرهنگسرای قرآن، در این محفل با تأکید بر ضرورت پیوند فعالیت‌های قرآنی با فرهنگ ایثار و شهادت گفت: شهدا بهترین نمونه عملی سبک زندگی قرآنی هستند؛ چراکه آموزه‌های قرآن را صرفاً در عرصه سخن و تلاوت دنبال نکردند، بلکه آیات الهی را در زندگی خود به تصویر کشیدند.

وی با اشاره به فعالیت‌های فرهنگسرای قرآن افزود: وظیفه خود می‌دانیم فعالیت‌های قرآنی را به سمت ترویج فرهنگ ایثار، مقاومت و شهادت سوق دهیم؛ زیرا این مفاهیم برگرفته از آموزه‌های قرآن کریم هستند.

قربانی با تأکید بر ضرورت معرفی الگوی شهدا به نسل جوان و نوجوان اظهار کرد: اگر بخواهیم سبک زندگی قرآنی را به جامعه معرفی کنیم، بهترین نمونه همین شهدای عزیز هستند. باید برای جوانان و نوجوانان تبیین کنیم که قرآن تنها کتابی برای تلاوت نیست، بلکه می‌تواند در رفتار، انتخاب، مسئولیت‌پذیری و سبک زندگی انسان جاری شود.

رئیس فرهنگسرای قرآن همچنین گفت: اگر جامعه با فرهنگ ایثار، مقاومت، شهادت و سبک زندگی قرآنی انس گیرد، استحکام داخلی کشور افزایش پیدا می‌کند و در چنین شرایطی توطئه‌های دشمنان نیز نقش بر آب خواهد شد.

وی با اشاره به ظرفیت «خانه قرآن کوثر» افزود: امیدواریم فعالیت‌های قرآنی این مرکز با نام و یاد شهید حسین جلالی‌ثانی گسترش پیدا کند و این مکان به پایگاهی برای ترویج قرآن، هدایت، نور و بصیرت تبدیل شود.

مردم امروز نیز در میدان مقاومت حضور دارند

امیر سرتیپ محمدرضا فولادی، رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ارتش و از یادگاران دفاع مقدس، نیز در این محفل با اشاره به نقش قرآن در تربیت رزمندگان گفت: محافل انس با قرآن تنها مجالسی برای تلاوت نیستند، بلکه زمینه‌ساز تربیت انسان‌های مؤمن، مقاوم و خستگی‌ناپذیر هستند.

وی با اشاره به آیات سوره مبارکه نوح که در ابتدای برنامه تلاوت شد، حضرت نوح(ع) را نمونه‌ای از استقامت و خستگی‌ناپذیری دانست و گفت: رزمندگان نیز این ویژگی را از آموزه‌های قرآن و سیره اولیای الهی آموخته‌اند.

فولادی با اشاره به تجربه دفاع مقدس هشت‌ساله افزود: ملت ایران در آن دوران در برابر ائتلافی از قدرت‌های جهانی ایستاد و در نهایت دشمن نتوانست به اهداف خود دست پیدا کند. به گفته وی، بخش مهمی از این مقاومت، ریشه در ایمان و آموزه‌های معنوی رزمندگان داشت.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به جنگ اخیر اشاره کرد و با بیان اینکه دشمن اهداف متعددی از جمله ایجاد آشوب، تجزیه کشور و تضعیف توان دفاعی ایران را دنبال می‌کرد، گفت: هیچ‌یک از اهداف اعلامی دشمن محقق نشد و مقاومت ملت ایران، محاسبات آنان را با شکست مواجه کرد.

رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ارتش همچنین بر نقش شهدا در ایجاد امنیت و آرامش کشور تأکید کرد و با اشاره به سخن رهبر معظم انقلاب درباره خانواده‌های شهدا گفت: ایشان تأکید کرده‌اند که «تا ابد زیر دین» خانواده‌های شهدا هستیم.

شهدا ایمان را در میدان عمل نشان دادند

امیر سرتیپ دوم مجتبی جعفری، مشاور فرمانده کل ارتش و از جانبازان و رزمندگان دفاع مقدس، نیز با بیان خاطراتی از فرماندهان شهید ارتش، بر پیوند میان ایمان و رفتار عملی رزمندگان تأکید کرد.

وی نخست خاطره‌ای از شهید امیر سیدعبدالرحیم موسوی روایت کرد و گفت: زمانی که در منطقه مریوان و حوالی رودخانه قزلچه، خودروی حامل تعدادی از سربازان ارتش در سیلاب گرفتار شد، شهید موسوی سربازان را برای جست‌وجوی آنان به رودخانه فرستاد؛ اما خودش نیز در سرمای شدید وارد آب شد و در کنار سربازان به جست‌و‌جو پرداخت.

جعفری افزود: وقتی سربازان از او پرسیدند چرا خود را در معرض چنین خطری قرار داده است، پاسخ داد که نمی‌توانسته سربازانش را در آن شرایط به مأموریت بفرستد و خودش در جای گرم و امن بماند. به همین دلیل یکی از سربازان، او را «فرمانده قلب‌ها» نامیده بود.

مشاور فرمانده کل ارتش در ادامه خاطره‌ای از شهید سپهبد علی صیاد شیرازی بیان کرد و گفت: زمانی که قطار حامل دانشجویان دانشگاه‌های افسری ارتش در مسیر جنوب حرکت می‌کرد، شهید صیاد شیرازی از مسئول قطار خواست برای اقامه نماز اول وقت توقف کند؛ اما توقف قطار در آن نقطه امکان‌پذیر نبود.

وی ادامه داد: شهید صیاد شیرازی در چنین شرایطی خود در کنار یکی از واگن‌ها ایستاد و اذان گفت. این رفتار نشان می‌دهد که فرماندهان دفاع مقدس، آموزه‌های دینی را تنها به دیگران توصیه نمی‌کردند، بلکه خود در عمل به آن پایبند بودند.

قرآن، شهدا و یک عهد ماندگار

در بخش دیگری از این برنامه، خاطرات دوران دفاع مقدس و سیره فرماندهان شهید روایت شد و حضور خانواده‌های شهدا، جانبازان و آزادگان بر فضای معنوی محفل افزود. تجلیل از خانواده شهید حسین جلالی‌ثانی نیز بخش پایانی این برنامه بود؛ اقدامی که یادآور نقش خانواده‌های شهدا در حفظ فرهنگ ایثار و انتقال میراث دفاع مقدس به نسل‌های آینده است.

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.