امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 7 ربيع أول 1448
شناسه خبر : 384832
  پرینت تاریخ انتشار : 20 آگوست 2026 - 22:32 | 3 بازدید

اهمیت صداقت در گزارش‌دهی مسئولان

به گزارش ایکنا از ایلام، سردار روح‌الله گراوندی، فرمانده انتظامی استان ایلام، روز پنجشنبه ۲۹ مردادماه با حضور در دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه ایلام با حجت‌الاسلام والمسلمین کریمی‌تبار دیدار و گفت‌وگو کرد. در این دیدار، فرمانده انتظامی استان ایلام ضمن تجدید عهد و میثاق با آرمان‌های نظام اسلامی، برنامه‌های پیش‌رو و اولویت‌های […]

اهمیت صداقت در گزارش‌دهی مسئولان


به گزارش ایکنا از ایلام، سردار روح‌الله گراوندی، فرمانده انتظامی استان ایلام، روز پنجشنبه ۲۹ مردادماه با حضور در دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه ایلام با حجت‌الاسلام والمسلمین کریمی‌تبار دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار، فرمانده انتظامی استان ایلام ضمن تجدید عهد و میثاق با آرمان‌های نظام اسلامی، برنامه‌های پیش‌رو و اولویت‌های مجموعه انتظامی استان را تشریح کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین کریمی‌تبار در این دیدار با تأکید بر اهمیت صداقت در گزارش‌دهی مسئولان اظهار کرد: یکی از جلوه‌های تقوا، انعکاس دقیق واقعیت‌هاست و اگر عملکردی انجام نشده است، نباید برای ارائه گزارشی مطلوب، آمار غیرواقعی ارائه شود؛ چراکه ممکن است گزارش غیرواقعی در کوتاه‌مدت موجب تشویق یا تحسین شود، اما در نهایت دوام نخواهد داشت.

وی افزود: صداقت و بیان واقعیت، هرچند ممکن است در ابتدا هزینه‌هایی داشته باشد، اما زمینه‌ساز جلب اعتماد و اصلاح امور خواهد شد.

امام‌جمعه ایلام با بیان اینکه تخصص و تجربه به‌تنهایی برای مدیریت کافی نیست، گفت: انسان هر میزان تجربه، تخصص و مهارت داشته باشد، همچنان نیازمند توکل به خداوند متعال است و امدادهای الهی می‌تواند زمینه‌ساز آرامش، قدرت تصمیم‌گیری، تشخیص درست و توان حل مشکلات شود.

وی غرور را از آفات مسئولیت و مدیریت دانست و تصریح کرد: انسان نباید موفقیت‌های خود را صرفاً حاصل توانایی شخصی بداند، زیرا همه توانایی‌ها و اسباب موفقیت از جانب خداوند متعال است و هرچه انسان توانمندتر و باتجربه‌تر شود، نیاز او به توکل و ارتباط با خداوند نیز بیشتر خواهد شد.

کریمی‌تبار با تأکید بر اینکه توکل به خداوند به معنای کنار گذاشتن تلاش و برنامه‌ریزی نیست، ادامه داد: انسان باید با تمام توان وظیفه خود را انجام دهد و نتیجه را به خداوند واگذار کند. در مجموعه انتظامی نیز تقوا اقتضا می‌کند مأموریت‌های محوله در سریع‌ترین زمان ممکن و با تمام توان انجام شود و تأخیر عمدی در انجام وظایف با روح مسئولیت‌پذیری و تقوا سازگار نیست.

نماینده ولی‌فقیه در استان ایلام با اشاره به جایگاه نیروهای مسلح اظهار کرد: لباس نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، لباس مقدس و نشانه پیمانی بزرگ با خداوند متعال برای دفاع از مردم، کشور و ارزش‌های اسلامی است و بالاترین افتخار در این مسیر، جهاد در راه خدا و شهادت است.

وی خطاب به فرمانده انتظامی استان ایلام گفت: با توجه به تجربه حضور و خدمت شما در چند استان و سابقه خدمت در استان ایلام، انتظار می‌رود با بهره‌گیری از تجربه، تخصص، توان مدیریتی و ظرفیت همکاران، زمینه ارتقای بیش از پیش امنیت، آرامش و رضایتمندی مردم استان فراهم شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین کریمی‌تبار در پایان اعلام کرد: دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان در چارچوب وظایف خود آماده همکاری و حمایت از مجموعه انتظامی است و هر اقدامی که در مسیر تقویت امنیت، خدمت به مردم و مقابله با اشرار و عناصر ضدانقلاب از دست این مجموعه برآید، انجام خواهد شد.

وی برای فرمانده انتظامی استان ایلام و کارکنان فرماندهی انتظامی استان آرزوی توفیق کرد و گفت: امیدواریم با اخلاص، تقوا، توکل بر خدا و تلاش شبانه‌روزی، مأموریت‌های محوله به بهترین شکل انجام شود و خداوند متعال نیز در مسیر خدمت به مردم، یاریگر مسئولان و نیروهای خدوم انتظامی باشد.

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.