امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 5 ربيع أول 1448
شناسه خبر : 383831
  پرینت تاریخ انتشار : 17 آگوست 2026 - 16:00 | 2 بازدید

تداوم مشارکت خیرین، مسیر توسعه فضاهای آموزشی را هموار می‌کند

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی استانداری لرستان، نشست خیرین مدرسه‌ساز با حضور سیدسعید شاهرخی، استاندار لرستان و حجت‌الاسلام والمسلمین سید احمدرضا شاهرخی، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه خرم‌آباد ۲۵ مردادماه در دفتر کانون فرهنگی آموزش قلم‌چی برگزار شد. سیدسعید شاهرخی، استاندار لرستان در این نشست با قدردانی از خیرین مدرسه‌ساز […]

تداوم مشارکت خیرین، مسیر توسعه فضاهای آموزشی را هموار می‌کند


به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی استانداری لرستان، نشست خیرین مدرسه‌ساز با حضور سیدسعید شاهرخی، استاندار لرستان و حجت‌الاسلام والمسلمین سید احمدرضا شاهرخی، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه خرم‌آباد ۲۵ مردادماه در دفتر کانون فرهنگی آموزش قلم‌چی برگزار شد.

سیدسعید شاهرخی، استاندار لرستان در این نشست با قدردانی از خیرین مدرسه‌ساز و مجموعه‌هایی که در مسیر توسعه فضاهای آموزشی استان مشارکت دارند، اظهار کرد: مدرسه‌سازی یکی از مهم‌ترین عرصه‌های مشارکت اجتماعی و مردمی است و حضور خیرین در این حوزه، نقش تعیین‌کننده‌ای در رفع کمبودهای آموزشی و فراهم کردن فرصت‌های برابر برای دانش‌آموزان دارد.

وی با اشاره به ضرورت توجه به نیازهای آموزشی مناطق مختلف استان، افزود: در لرستان همچنان برای توسعه و بهسازی فضاهای آموزشی، به مشارکت و همراهی خیرین نیاز داریم و باید از ظرفیت‌های موجود برای تسریع در اجرای پروژه‌های آموزشی استفاده شود.

شاهرخی تأکید کرد: هدف اصلی، فراهم کردن محیط آموزشی ایمن، مناسب و در شأن دانش‌آموزان است و در این مسیر، همکاری میان دولت، خیرین، نهادهای مردمی و مجموعه آموزش و پرورش می‌تواند بسیاری از مشکلات موجود را برطرف کند.

استاندار لرستان با اشاره به اقدامات انجام‌شده در زمینه ارتقای فضاهای آموزشی استان، یکی از نمونه‌های موفق این اقدامات را ساماندهی مدارس کانکسی عنوان کرد و گفت: با جایگزینی ۱۷۰ مدرسه کانکسی، لرستان در شمار استان‌های پیش‌رو کشور در این زمینه قرار گرفت و این بخش از نیازهای آموزشی استان ساماندهی شد.

شاهرخی ادامه داد: در گام بعدی، موضوع مدارس سنگی از جمله مسائل مهمی است که باید با جدیت دنبال شود و در حال حاضر ۱۷ پروژه برای جایگزینی این مدارس در استان در حال اجراست.

وی با بیان اینکه رفع محرومیت آموزشی تنها با اقدامات دولتی امکان‌پذیر نیست، خاطرنشان کرد: خیرین مدرسه‌ساز سرمایه‌ای ارزشمند برای استان هستند و حضور و مشارکت آنان می‌تواند روند توسعه فضاهای آموزشی، به‌ویژه در مناطق محروم، روستایی و عشایری را شتاب ببخشد.

استاندار لرستان تصریح کرد: باید با شناسایی دقیق نیازهای آموزشی استان و ایجاد هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی و خیرین، زمینه اجرای پروژه‌های اولویت‌دار را فراهم کنیم تا هیچ دانش‌آموزی به دلیل کمبود یا نامناسب بودن فضای آموزشی از فرصت تحصیل مطلوب محروم نشود.

شاهرخی در پایان ضمن قدردانی از خیرین مدرسه‌ساز و مجموعه‌های فعال در این عرصه، بر استمرار همکاری‌ها و استفاده حداکثری از ظرفیت خیرین برای توسعه و تجهیز فضاهای آموزشی استان تأکید کرد.

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.