امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 29 صفر 1448
شناسه خبر : 382326
  پرینت تاریخ انتشار : 11 آگوست 2026 - 22:39 | 30 بازدید

همدلی با امام حسین(ع) باید از قلب به زبان و عمل برسد

به گزارش ایکنا از قم، به نقل از پایگاه خبری آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س)، آیت‌الله سیدمحمد سعیدی، تولیت حرم حضرت معصومه(س)، در دیدار مسئولان و دست‌اندرکاران موکب حرم مطهر بانوی کرامت در عراق با اشاره به فرمایشات امام هشتم(ع) خطاب به ابن‌شبیب، به تبیین سه مرحلهٔ هم‌دلی با اصحاب امام حسین(ع) پرداخت و آن […]

همدلی با امام حسین(ع) باید از قلب به زبان و عمل برسد


به گزارش ایکنا از قم، به نقل از پایگاه خبری آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س)، آیت‌الله سیدمحمد سعیدی، تولیت حرم حضرت معصومه(س)، در دیدار مسئولان و دست‌اندرکاران موکب حرم مطهر بانوی کرامت در عراق با اشاره به فرمایشات امام هشتم(ع) خطاب به ابن‌شبیب، به تبیین سه مرحلهٔ هم‌دلی با اصحاب امام حسین(ع) پرداخت و آن را شامل مراحل قلبی، زبانی و عملی دانست.

وی تأکید کرد: نخستین گام، باور قلبی و اعتقاد راسخ به راه اهل‌بیت(ع) است، چنان‌که دشمنی دشمنان نیز ریشه در عمق جان آنان دارد.

سعیدی با یادآوری واقعه کربلا، به تلاش امام حسین(ع) برای آگاه‌سازی لشکر دشمن اشاره کرد و افزود: حضرت با پوشیدن عمامه و عبای رسول‌الله(ص) و در دست گرفتن قرآن، هویت خود را به دشمنان یادآوری کردند تا مبادا ناآگاهانه دست به ریختن خون حجت خدا بیالایند، اما دشمنان پاسخ دادند که از روی «بغض علی(ع)» با ایشان می‌جنگند.

وی بیان زبانی «یا لیتنی کنت معهم» را مرحلهٔ دوم دانست و تصریح کرد: این گفتار باید از سر صداقت باشد، آن‌گاه مرحلهٔ سوم که عمل است، تحقق می‌یابد.

تولیت حرم حضرت معصومه(س) با اشاره به برگزاری باشکوه مراسم اربعین حسینی در موکب این آستان، این حرکت را نماد عملی همراهی با امام حسین(ع) برشمرد و از تلاش‌های خالصانهٔ خادمان، از جمله اجرای برنامه‌های متنوع، شعارهای انقلابی و نمایش صحنی از حرم مطهر در عراق، قدردانی کرد.

سعیدی اربعین را «رودخانه‌ای جاری و پویا» توصیف نمود و افزود: این مراسم هر سال با ویژگی‌های نوین خود، نشان‌دهندهٔ حیات و پویایی مکتب اهل‌بیت(ع) است.

وی از حضور فعال اقشار مختلف مردم، هماهنگی با ولایت فقیه و تجدید بیعت با رهبر معظم انقلاب اسلامی، به‌عنوان جلوه‌های برجستهٔ این همایش عظیم یاد کرد و بر لزوم بهره‌گیری از تجارب گذشته، توجه به نیازهای سال جاری و برنامه‌ریزی برای آینده، به‌منظور اعتلای هرچه بیشتر این موکب تأکید نمود.

سعیدی در پایان ضمن آرزوی توفیق برای خادمان، بیان کرد: اربعین، مراسمی زنده و صاحب‌دار است که صاحب اصلی آن، امام زمان(عج) است و همهٔ ما نوکران آن حضرت به‌شمار می‌آییم.

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.