امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 27 صفر 1448
شناسه خبر : 382205
  پرینت تاریخ انتشار : 11 آگوست 2026 - 15:34 | 2 بازدید

نخستین دوره المپیاد کشوری فوتسال «ایران قهرمان» برگزار می‌شود

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان سمنان، محمدحسین ذوالفقاری، مدیرکل کمیته امداد استان امروز، 20 مرداد با بیان اینکه سوت نخستین دوره مسابقات کشوری المپیاد «ایران قهرمان» در رشته فوتسال، به میزبانی استان سمنان به صدا درمی‌آید، گفت: رویدادی که با حضور ۴۰۰ ورزشکار نوجوان از ۳۱ استان […]

نخستین دوره المپیاد کشوری فوتسال «ایران قهرمان» برگزار می‌شود


نخستین دوره المپیاد کشوری فوتسال «ایران قهرمان» در استان سمنان برگزار می‌شود

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان سمنان، محمدحسین ذوالفقاری، مدیرکل کمیته امداد استان امروز، 20 مرداد با بیان اینکه سوت نخستین دوره مسابقات کشوری المپیاد «ایران قهرمان» در رشته فوتسال، به میزبانی استان سمنان به صدا درمی‌آید، گفت: رویدادی که با حضور ۴۰۰ ورزشکار نوجوان از ۳۱ استان با هدف نشاط اجتماعی و فرهنگ ایثار و شهادت برگزار می‌شود.

مدیرکل کمیته امداد استان سمنان گفت: مراسم افتتاحیه این رویداد بزرگ ورزشی ۲۲ مردادماه برپا می‌شود و تیم‌های منتخب استان‌ها با حضور کادر فنی و مربیان خود در این رقابت‌ها شرکت خواهند کرد.

ذوالفقاری هدف اصلی از برگزاری این المپیاد را افزایش نشاط اجتماعی و ارتقای سطح پویایی نوجوانان تحت حمایت کمیته امداد برشمرد و افزود: ورزش می‌تواند علاوه بر ایجاد روحیه نشاط و شادابی، بستری برای رشد استعدادها، تقویت اعتمادبه‌نفس و ارتقای سلامت جسمی و روحی نوجوانان فراهم کند.

وی با اشاره به گستردگی این دوره از مسابقات متذکر شد: ۳۱ تیم منتخب استانی در این رقابت‌ها حضور دارند و مسابقات با نظارت و قضاوت داوران ملی برگزار خواهد شد تا نوجوانان شرکت‌کننده در فضایی حرفه‌ای و عادلانه به رقابت بپردازند.

مدیرکل کمیته امداد استان سمنان با تأکید بر وجه فرهنگی این رویداد گفت: نخستین دوره المپیاد «ایران قهرمان» با یاد و نام شهدای گران‌قدر شهرستان میناب برپا می‌شود؛ اقدامی که نشان می‌دهد میدان ورزش تنها عرصه رقابت نیست، بلکه می‌تواند بستری برای انتقال ارزش‌های ایثار، فداکاری و شهادت به نسل آینده باشد.

به گفته وی امیدواریم این المپیاد بتواند ضمن ایجاد فضایی شاد و پویا برای نوجوانان تحت حمایت، به شناسایی استعدادهای برتر ورزشی و فراهم شدن زمینه رشد و شکوفایی آنان کمک کند.

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.