امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 27 صفر 1448
شناسه خبر : 382145
  پرینت تاریخ انتشار : 11 آگوست 2026 - 12:00 | 2 بازدید

پلیس تراز انقلاب اسلامی هستی خود را فدای اسلام و مردم می‌کند

به گزارش خبرنگار ایکنا، نشست خبری حجت‌الاسلام علی شیرازی، رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا با خبرنگاران و اصحاب رسانه امروز سه‌شنبه، ۲۰ مردادماه در محل این سازمان برگزار شد. در ابتدای این نشست، سردار محمد بهرامی، معاون تبلیغات و روابط عمومی سازمان عقیدتی ـ سیاسی فراجا طی سخنانی ضمن تسلیت ایام و گرامیداشت یاد و خاطره […]

پلیس تراز انقلاب اسلامی هستی خود را فدای اسلام و مردم می‌کند


به گزارش خبرنگار ایکنا، نشست خبری حجت‌الاسلام علی شیرازی، رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا با خبرنگاران و اصحاب رسانه امروز سه‌شنبه، ۲۰ مردادماه در محل این سازمان برگزار شد.

در ابتدای این نشست، سردار محمد بهرامی، معاون تبلیغات و روابط عمومی سازمان عقیدتی ـ سیاسی فراجا طی سخنانی ضمن تسلیت ایام و گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، امام شهدا و رهبر عزیز و شهید انقلاب اسلامی، اظهار کرد: از حضور همه برادران و خواهران و همچنین، اصحاب رسانه که در راستای انعکاس خدمات، فعالیت‌ها و مجاهدت‌های پلیس در تأمین نظم، امنیت و آرامش مردم تلاش می‌کنند، قدردانی می‌کنم. همچنین، از همکاری رسانه‌ها با سازمان عقیدتی سیاسی فراجا و انعکاس برنامه‌ها و فعالیت‌های این سازمان تشکر می‌کنم.

وی با اشاره به اهمیت رسانه در مجموعه انتظامی و سازمان عقیدتی سیاسی فراجا افزود: مجموعه انتظامی و سازمان عقیدتی سیاسی، مجموعه‌هایی رسانه‌محور هستند و با توجه به اهمیت رسالت و مأموریت فراجا در جامعه، ضروری است فعالیت‌ها و خدمات پلیس بیش از پیش در رسانه‌ها انعکاس یابد تا مردم عزیز کشورمان در جریان اقدامات و مجاهدت‌های پلیس در راستای تأمین نظم و امنیت قرار گیرند.

معاون تبلیغات و روابط عمومی سازمان عقیدتی سیاسی فراجا ادامه داد: مهم‌ترین ابزار و سرمایه یک خبرنگار برای تولید خبر، سوژه و محتواست و حضور لحظه‌به‌لحظه پلیس در جامعه و خدمات و مجاهدت‌های کارکنان انتظامی در راستای تأمین نظم و امنیت مردم، ظرفیت بسیار مناسبی برای تولید محتوای خبری محسوب می‌شود. این اقدامات، علاوه بر انعکاس خدمات پلیس، موجب امیدآفرینی و اقتدارآفرینی برای نظام اسلامی است.

بهرامی با اشاره به رسالت سازمان عقیدتی سیاسی فراجا در تربیت پلیس تراز انقلاب اسلامی گفت: مهم‌ترین رسالت سازمان عقیدتی سیاسی، تربیت پلیس تراز انقلاب اسلامی است که در این زمینه، به‌ویژه از زمان حضور حجت‌الاسلام شیرازی، رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا، با حکم رهبر معظم انقلاب اسلامی، اقدامات و گام‌های مهمی در زمینه ارتقای روحیه معنوی کارکنان پلیس و تربیت پلیس تراز انقلاب اسلامی برداشته شده و این مجموعه رشد قابل توجهی داشته است.

وی با اشاره به حضور و فعالیت‌های رسانه‌ای حجت‌الاسلام شیرازی، رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا، اظهار کرد: حجت‌الاسلام شیرازی، رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا، از چهره‌های فعال و رسانه‌ای هستند و این موضوع باید مورد توجه قرار گیرد. در روز‌هایی که شهر‌های کشور در معرض بمباران و حملات ناجوانمردانه دشمن صهیونیستی ـ آمریکایی قرار داشتند، ایشان در شهر‌ها و مراکز استان‌ها حضور یافتند و در همین ایام، بیش از ۱۵۰ سخنرانی در استان‌های مختلف کشور داشتند و در بسیاری از شهر‌ها حضور پیدا کردند.

معاون تبلیغات و روابط عمومی سازمان عقیدتی سیاسی فراجا افزود: حضور حجت‌الاسلام شیرازی در میان مردم، نقش مؤثری در ایجاد امید و تقویت روحیه جامعه داشت. با توجه به بسته بودن حریم هوایی کشور در آن مقطع، ایشان تمامی این سفر‌ها را به صورت زمینی انجام دادند و گاه مجموع زمان رفت‌وآمد ایشان به حدود ۲۰ روز می‌رسید. طی این مدت، حجت‌الاسلام شیرازی با اقشار مختلف مردم دیدار‌های صمیمانه‌ای داشتند که این حضور و ارتباط مستقیم با مردم شایسته تقدیر است.

بهرامی با قدردانی از تلاش اصحاب رسانه در انعکاس این اقدامات گفت: به عنوان سربازی از مجموعه نظام اسلامی، از این تلاش‌ها و مجاهدت‌ها قدردانی می‌کنم و از اصحاب رسانه نیز که توانستند این اقدامات را به خوبی منعکس کنند، تشکر دارم.

وی در ادامه با اشاره به حوادث اخیر کشور و نقش فراجا در تأمین امنیت گفت: در این نشست، درباره مسائل روز کشور، به‌ویژه حوادث اخیر، جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و شهادت فرماندهان و نیرو‌های نظامی کشور و همچنین نقش فراجا در خلق این حماسه و پیروزی که نصیب ملت عزیز ایران شد، مباحثی مطرح خواهد شد که لازم است بیش از پیش مورد توجه و بررسی رسانه‌ها قرار گیرد.

معاون تبلیغات و روابط عمومی سازمان عقیدتی سیاسی فراجا با قدردانی از مجاهدت‌های نیرو‌های مسلح تصریح کرد: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران در این عرصه زحمات فراوانی کشیدند و رزمندگان کشورمان با مجاهدت‌های خود عزت و افتخار بزرگی برای ایران اسلامی آفریدند. در این میان، پلیس نیز از مرز تا مرکز، نقش مهمی در تأمین نظم و امنیت جامعه ایفا کرد.

بهرامی بیان کرد: حضور و همراهی مردم در جامعه و خیابان‌ها طی بیش از صد روز، جلوه دیگری از همبستگی و همراهی ملت ایران بود و در ادامه این نشست، حجت‌الاسلام شیرازی، رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا، درباره مسائل روز و موضوعات مرتبط با حوادث اخیر، مطالبی را که صلاح بدانند مطرح خواهند کرد و به پرسش‌های اصحاب رسانه نیز پاسخ خواهند داد.

در ادامه، حجت‌الاسلام علی شیرازی، رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا نیز طی سخنانی با تبریک مناسبت روز خبرنگار، اظهار کرد: اگرچه برگزاری این نشست با یکی دو روز تأخیر همراه شده است، اما همچنان فضای جامعه متأثر از روز خبرنگار و یاد و نام شهید محمود صارمی است.

وی با اشاره به شهادت شهید صارمی در سال ۱۳۷۷ در مزارشریف، گفت: اکنون ۲۸ سال از شهادت این خبرنگار می‌گذرد و جامعه خبرنگاری باید بیش از پیش به عظمت حرفه خبرنگاری و جایگاه شهدای این عرصه توجه کند. خبرنگار کسی است که برای انجام وظیفه حرفه‌ای خود حتی تا مرز شهادت پیش می‌رود و این ویژگی باید بیش از گذشته مورد توجه و تبیین قرار گیرد.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا با بیان اینکه خبرنگاران باید به ویژگی‌های مهم حرفه خود توجه داشته باشند، افزود: آزادی، اخلاق حرفه‌ای، دقت، سرعت، صحت، شفافیت، جامعیت، شجاعت، توجه به مصالح جامعه، اخلاص و پرهیز از غلبه احساسات بر خبر از جمله ویژگی‌هایی است که خبرنگاران باید در فعالیت حرفه‌ای خود مدنظر قرار دهند.

وی با اشاره به اهمیت آزادی در حرفه خبرنگاری اظهار کرد: ما در جمهوری اسلامی از نعمت آزادی برخوردار هستیم و باید قدر این آزادی را بدانیم. خبرنگار باید بتواند پرسش‌های خود را مطرح کند و موضوعات مختلف را مورد بررسی قرار دهد.

شیرازی اخلاق حرفه‌ای را از دیگر الزامات عرصه خبرنگاری دانست و گفت: خبرنگار عامل انتقال خبر به مخاطب در جامعه است؛ بنابراین باید در کنار سرعت، دقت لازم را نیز داشته باشد. مخاطب انتظار دارد در کوتاه‌ترین زمان از رویداد‌های پیرامون خود مطلع شود، اما سرعت نباید به قیمت کاهش دقت و صحت خبر تمام شود.

وی افزود: مجموعه‌ای که اخبار را با سرعت و در عین حال با دقت و صحت منتقل کند، اعتماد و جذابیت بیشتری نزد مخاطبان خواهد داشت. خبر باید روشن، صریح، مبتنی بر واقعیت، جامع و کامل باشد و هرچه خبر دقیق‌تر و جامع‌تر ارائه شود، اعتماد مخاطب نیز افزایش خواهد یافت.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا با تأکید بر ضرورت شجاعت خبرنگاران تصریح کرد: خبرنگار نباید از بیان حقیقت هراس داشته باشد. خبرنگار باید شجاع، صریح و نترس باشد و بتواند وظیفه خود را با شهامت انجام دهد.

وی در ادامه با اشاره به ضرورت توجه خبرنگاران به مصالح جامعه گفت: گاهی ممکن است انتشار یک خبر، اگرچه مبتنی بر واقعیت باشد، به مصلحت جامعه نباشد. راست‌گویی یک اصل است، اما الزاما هر حقیقتی را نمی‌توان بدون توجه به شرایط و مصالح جامعه منتشر کرد. خبرنگار باید با عقلانیت، دلسوزی و دغدغه‌مندی نسبت به جامعه عمل کند و این ویژگی‌ها در نهایت به انتشار اخبار مناسب‌تر و مسئولانه‌تر منجر خواهد شد.

شیرازی اخلاص را از دیگر عوامل مهم در اثرگذاری فعالیت خبرنگاران دانست و اظهار کرد: در هر کاری اخلاص اهمیت دارد. کسی که با نیت خدمت و صادقانه فعالیت می‌کند، اثرگذاری بیشتری خواهد داشت. هرچه نیت خالص‌تر باشد، تأثیرگذاری نیز بیشتر خواهد بود.

وی با اشاره به شخصیت شهید حاج قاسم سلیمانی افزود: اگر بخواهیم نمونه‌ای از اخلاص را بیان کنیم، باید از شهید حاج قاسم سلیمانی نام ببریم. فرماندهان بسیاری برای ما عزیز و ارزشمند هستند، اما اخلاص شهید سلیمانی ویژگی برجسته‌ای بود. او حرفی را که می‌زد، در عمل نیز نشان می‌داد و بار‌ها جان خود را برای مردم به خطر انداخت.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا همچنین، بر ضرورت پرهیز از غلبه احساسات بر فرآیند اطلاع‌رسانی تأکید کرد و گفت: خبر باید اثرگذار، جذاب و مفید باشد، اما احساسات نباید در همه موارد بر محتوای خبر غلبه کند. البته نوع خبر در این زمینه اهمیت دارد؛ برای مثال، در انعکاس رویداد‌های مرتبط با اربعین و عاشورا، مؤلفه‌های عاطفی و معنوی جایگاه خاص خود را دارند، اما در انعکاس برخی حوادث و رخداد‌های اجتماعی، خبرنگار باید مراقب باشد که احساسات بر رسالت حرفه‌ای او غلبه نکند.

وی با تأکید بر ضرورت صبر و حوصله در کار خبرنگاری اظهار کرد: خبرنگار باید در پیگیری مسائل صبور باشد و با یک پاسخ ندادن یا بی‌توجهی یک مسئول، از میدان خارج نشود. اگر خبرنگار با حوصله و استمرار موضوعات را پیگیری کند، قطعاً به نتایج مطلوب‌تری خواهد رسید.

شیرازی آموزش مستمر را یکی دیگر از نیاز‌های حرفه خبرنگاری دانست و گفت: همان‌طور که برای بسیاری از حرفه‌ها مراکز آموزشی تخصصی وجود دارد، خبرنگاری نیز نیازمند آموزش مستمر و ارتقای مهارت‌های حرفه‌ای است. باید به آموزش خبرنگاری و رشد مهارت‌های فعالان این عرصه توجه بیشتری شود.

وی با تأکید بر ضرورت صبر، حوصله و حسن برخورد مسئولان و نیرو‌های انتظامی با مردم گفت: جامعه ایران جامعه‌ای خوب، دلسوز و پای کار است. ممکن است فردی در شرایطی عصبانی شود یا سخن تندی بگوید، اما نباید این موارد را به کلیت جامعه تعمیم داد. ما باید صبر و حوصله خود را افزایش دهیم و در برخورد با مردم، شأن و جایگاه آنان را مورد توجه قرار دهیم.

نقش سازمان عقیدتی سیاسی در تقویت روحیه کارکنان

شیرازی در ادامه با تشریح وظایف سازمان عقیدتی سیاسی فراجا گفت: همان‌گونه که بیمارستان وظیفه دارد سلامت جسمی انسان را تأمین کند، مجموعه عقیدتی سیاسی نیز باید برای سلامت روحی و معنوی جامعه و کارکنان تلاش کند.

وی افزود: ممکن است فردی از نظر جسمی سالم باشد، اما روحیه و نشاط لازم را نداشته باشد. وظیفه ما این است که زمینه شادابی، نشاط و سلامت روحی کارکنان انتظامی را فراهم کنیم. نیروی انتظامی که با مردم در ارتباط مستقیم است، باید از روحیه و نشاط لازم برخوردار باشد تا بتواند با آرامش و صبر بیشتری به مردم خدمت کند.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا با تأکید بر نقش محبت و رفتار مناسب در اثرگذاری فعالیت‌های فرهنگی و عقیدتی اظهار کرد: اگر روحانی و مجموعه عقیدتی سیاسی بتواند در دل کارکنان و مردم جایگاه پیدا کند، اثرگذاری خواهد داشت. این اثرگذاری با زور و اجبار به دست نمی‌آید، بلکه با محبت، رفتار مناسب و عمل به وظایف حاصل می‌شود.

وی تصریح کرد: وظیفه ما این است که ظرفیت محبت و انگیزه خدمت را در نیرو‌های انتظامی تقویت کنیم. اگر این کار به‌درستی انجام شود، فعالیت عقیدتی سیاسی اثرگذار خواهد بود.

شیرازی با اشاره به ضرورت هماهنگی میان گفتار و عمل مسئولان گفت: اگر گفتار و رفتار انسان با یکدیگر متفاوت باشد، اثرگذاری از بین می‌رود. همان‌گونه که پدر و مادر نمی‌توانند فرزند خود را به کاری دعوت کنند که خودشان به آن عمل نمی‌کنند، مسئولان نیز باید در عمل الگوی رفتار و اخلاق باشند.

وی در ادامه بیان کرد: باید سازمان را به سمتی ببریم که خواسته‌های بر حق مردم را مورد توجه قرار دهد و هر مطالبه‌ای را که امکان تحقق آن وجود دارد، پیگیری و اجرا کند. اگر مردم ببینند پلیس در کنار آنان است و از جان، مال و امنیت آنان حفاظت می‌کند، اعتماد عمومی افزایش خواهد یافت و این اعتماد سرمایه‌ای ارزشمند برای کشور و نظام اسلامی خواهد بود.

وی با اشاره به تحولات فناوری و تغییر شیوه‌های اطلاع‌رسانی تصریح کرد: خبرنگار باید به‌روز باشد. روش‌های اطلاع‌رسانی در طول زمان تغییر کرده است و امروز خبری که در گذشته ممکن بود انتشار آن ساعت‌ها یا روز‌ها زمان ببرد، در چند لحظه در سراسر جهان منتشر می‌شود. بنابراین، شیوه‌های کار خبرنگاری نیز باید متناسب با پیشرفت علم و فناوری تغییر کند.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا با بیان اینکه رسانه‌ها نقش مهمی در انتقال مطالبات مردم به مسئولان دارند، اظهار کرد: حدود ۵۰ سال است که در حوزه فرهنگ، مطبوعات، نشریات، روزنامه‌ها و امروز رسانه‌های مجازی فعالیت داشته‌ام و خودم را از مجموعه خبرنگاران می‌دانم. خبرنگاران می‌توانند نقش بسیار مؤثری در انتقال مطالبات مردم به مسئولان و واداشتن مسئولان به حضور در میدان و پیگیری خواسته‌های مردم داشته باشند.

وی با اشاره به نقش مردم در حفظ و ثبات کشور گفت: ملت ایران یکی از بهترین ملت‌های جهان است. ملت ایران در مقاطع مختلف، به‌ویژه پس از شهادت امام شهید، نشان داد که پای انقلاب و کشور ایستاده است. اگر حضور مردم نبود، شرایط کشور می‌توانست با مشکلات و آسیب‌های بسیار بیشتری مواجه شود.

شیرازی با تأکید بر ضرورت توجه مسئولان به مطالبات مردم افزود: باید همواره در خدمت مردم باشیم و به خواسته‌های آنان توجه کنیم. خبرنگاران نیز می‌توانند مطالبات و دغدغه‌های مردم را به مسئولان فراجا منتقل کنند و زمینه را برای توجه بیشتر به این مسائل فراهم سازند.

موضوع حجاب و وظایف فراجا

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا در ادامه با اشاره به موضوع حجاب در جامعه اظهار کرد: من قبول ندارم که فراجا وظیفه خود را در موضوع حجاب انجام نمی‌دهد. از نخستین روز‌های حضورم در فراجا یکی از موضوعاتی که پیگیری کرده‌ام، همین مسئله بوده است و امروز نیز بر ضرورت اجرای وظایف قانونی در این زمینه تأکید دارم.

وی افزود: البته باید میان افراد و شرایط مختلف تفکیک قائل شویم. ممکن است فردی حجاب مناسبی نداشته باشد، اما در همان حال در راهپیمایی حضور داشته و از انقلاب و کشور دفاع کند. برخورد با چنین فردی باید با کسی که به‌عنوان مهره دشمن فعالیت می‌کند، متفاوت باشد.

شیرازی با بیان اینکه باید میان افراد ناآگاه و عناصر وابسته به دشمن تفاوت قائل شد، تصریح کرد: اگر فردی از روی ناآگاهی یا عدم توجه مرتکب خطایی شده است، باید برای آگاهی‌بخشی و هدایت او تلاش کرد. در مقابل، اگر فردی به‌عنوان عنصر دشمن و در راستای اهداف سرویس‌های اطلاعاتی بیگانه فعالیت کند، برخورد با او متفاوت خواهد بود.

وی ادامه داد: با برخورد فیزیکی و سلبی در مورد افراد ناآگاه موافق نیستم، اما در برابر مهره‌ها و عوامل دشمن باید محکم ایستاد. اگر دشمن در جامعه اقدامی را طراحی و عناصر خود را وارد میدان کند، وظیفه دستگاه‌های مسئول این است که با آن مقابله کنند.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا با اشاره به ضرورت فعالیت فرهنگی در حوزه حجاب گفت: در حوزه آموزش و تبیین مبانی حجاب، در مدارس، دانشگاه‌ها، استان‌ها، شهر‌ها و روستا‌ها کم‌کاری‌هایی داشته‌ایم و باید این موضوع را جدی‌تر دنبال کنیم. در عین حال، قبول ندارم که وضعیت حجاب در جامعه به گونه‌ای است که بی‌حجابی به وضعیت غالب تبدیل شده باشد. حضور گسترده زنان محجبه در مناسبت‌هایی همچون اربعین و راهپیمایی ۲۲ بهمن، نمونه‌ای از این واقعیت است.

وی افزود: در عین حال، فراجا باید به وظایف قانونی خود عمل کند و این موضوع نیز در دستور کار قرار دارد. لازم است میان فردی که از روی ناآگاهی مرتکب خطا شده، فردی که صرفاً انتقادی را مطرح می‌کند و عنصر وابسته به دشمن تفکیک قائل شویم.

شیرازی با تأکید بر ضرورت تفکیک میان مسائل اجتماعی و اقدامات سازمان‌یافته دشمن گفت: برخورد با فردی که از روی ناآگاهی رفتار نادرستی دارد، با برخورد با جاسوس یا عامل سازمان‌یافته دشمن یکسان نیست. این تفکیک باید در همه حوزه‌ها مورد توجه قرار گیرد.

ضرورت تقویت ارتباط فراجا با مردم

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به انتظارات مردم از فراجا اظهار کرد: مردم از فراجا انتظار دارند حافظ جان، مال و امنیت آنان باشد و خبرنگاران می‌توانند این انتظارات را به مسئولان منتقل کنند.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا افزود: اگر مردم ببینند در برابر سرقت و ناامنی به‌سرعت اقدام می‌شود و حقوق آنان استیفا می‌شود، اعتماد عمومی افزایش پیدا می‌کند. مردم باید احساس کنند پلیس حافظ جان، مال و امنیت آنان است و زمانی که این اعتماد شکل بگیرد، حمایت مردم از پلیس نیز افزایش خواهد یافت.

پلیس تراز انقلاب اسلامی 

شیرازی با اشاره به ضرورت شکل‌گیری «پلیس تراز انقلاب اسلامی» اظهار کرد: پلیس تراز انقلاب اسلامی باید با پلیس‌های سایر نقاط جهان متفاوت باشد و وجه تمایز اصلی آن نیز باید در اسلام و اعتقادات اسلامی نمود پیدا کند.

وی افزود: هرچه اسلام و اعتقادات اسلامی در وجود کارکنان پلیس تقویت شود، ویژگی‌های یک مسلمان نیز در رفتار و عملکرد آنان بیشتر ظهور خواهد کرد. چنین پلیسی باید آمادگی داشته باشد و این آمادگی را بیش از گذشته تقویت کنیم که هستی خود را برای مردم و اسلام فدا کند.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا با اشاره به برنامه‌ریزی برای ارتقای معرفت دینی و تاریخی کارکنان انتظامی گفت: در حال طراحی یک مسیر آموزشی و معرفتی برای کارکنان فراجا هستیم که از زمان ورود فرد به مجموعه انتظامی تا پایان خدمت و بازنشستگی او ادامه داشته باشد.

وی ادامه داد: براساس این برنامه، کارکنان در طول دوران خدمت خود باید با موضوعاتی همچون تفسیر، تاریخ اسلام، تاریخ ایران، تاریخ دفاع مقدس و احکام اسلامی آشنا شوند. این مسیر در حال طراحی است و امیدواریم با استمرار آن، بتوانیم برنامه را به‌صورت کامل اجرا کنیم.

شیرازی همچنین آشنایی کارکنان فراجا با اندیشه‌های امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب را از دیگر اولویت‌های سازمان عقیدتی سیاسی دانست و گفت: آشنایی با تفکر امام و اندیشه‌های امام شهید نیازمند برنامه‌ریزی دقیق است و باید در این زمینه اقدامات جدی‌تری انجام شود.

وی با اشاره به ظرفیت «صحیفه امام» برای افزایش معرفت کارکنان افزود: یکی از برنامه‌هایی که در حال پیگیری آن هستیم، مطالعه صحیفه امام است. ممکن است این برنامه در ابتدا با استقبال عمومی مواجه نشود، اما اگر بتوانیم مطالعه صحیفه امام را در فراجا فراگیر کنیم، آثار ارزشمندی به همراه خواهد داشت.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا تصریح کرد: صحیفه امام مجموعه‌ای از سخنان و دیدگاه‌های امام خمینی(ره) است که موضوعاتی همچون اسلام‌شناسی، دشمن‌شناسی، انقلاب‌شناسی و شناخت استکبار و آمریکا را دربرمی‌گیرد. بنابراین، مطالعه آن می‌تواند بخش قابل توجهی از نیاز‌های معرفتی و اعتقادی کارکنان را پاسخ دهد.

وی با اشاره به ضرورت تبدیل مباحث اعتقادی و فرهنگی به یک گفتمان در مجموعه انتظامی اظهار کرد: مهم‌ترین موضوعی که در فراجا دنبال می‌کنیم، گفتمان‌سازی است. وقتی یک موضوع در میان کارکنان مطرح و پیگیری شود و به گفتمان تبدیل شود، به تدریج می‌تواند به یک روش جاری و فرهنگ سازمانی تبدیل شود.

شیرازی با تأکید بر ضرورت خروج روحانیون و مسئولان عقیدتی سیاسی از رویکرد‌های صرفاً اداری گفت: باید روحانیون و مسئولان عقیدتی سیاسی را از وضعیت اداری خارج کنیم و نقش واقعی و اثرگذار روحانی را در جامعه احیا کنیم. انتظار مردم از یک روحانی این نیست که صرفاً پشت میز بنشیند؛ روحانی باید در میان مردم حضور داشته باشد و ارتباط مستقیم با جامعه برقرار کند.

وی افزود: حضور روحانیون در میان مردم و در استان‌ها و مناطق مختلف، آثار و برکات فراوانی دارد. اگر بخواهیم تغییر و تحول اساسی ایجاد کنیم، باید این تغییرات از همین عرصه آغاز شود و امیدواریم نتیجه آن، افزایش محبوبیت و اثرگذاری مجموعه عقیدتی سیاسی باشد.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا با تأکید بر اهمیت ایجاد اعتماد و محبوبیت در میان کارکنان تصریح کرد: اگر فرزند، پدر خود را دوست داشته باشد، حتی اگر در موضوعی با مشکل مواجه شود، برای حل آن مشکل به پدرش مراجعه می‌کند؛ اما اگر از پدر خود بترسد، مسائل و مشکلاتش را با او در میان نخواهد گذاشت.

وی ادامه داد: مجموعه عقیدتی سیاسی نباید به گونه‌ای باشد که کارکنان از آن فاصله بگیرند. این مجموعه باید مانند یک خانه امن باشد تا مردم و همه کارکنان در صورت مواجهه با مسائل و مشکلات، بتوانند به آن مراجعه و از ظرفیت‌های آن استفاده کنند.

شیرازی همچنین با اشاره به اهمیت ارتباط مجموعه عقیدتی سیاسی با رسانه‌ها و خبرنگاران، بر ضرورت تعامل و ارتباط مؤثر با اصحاب رسانه تأکید کرد.

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.