امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 4 ربيع أول 1448
شناسه خبر : 383766
  پرینت تاریخ انتشار : 17 آگوست 2026 - 11:38 | 3 بازدید

هم‌افزایی خیرین و بنیاد مسکن فارس برای ساخت خانه امید ایتام

به گزارش ایکنا از فارس، چند تن از خیرین نیک‌اندیش امروز دوشنبه 26 مرداد با سیدعلی‌نقی طبیب‌لقمانی، مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان فارس دیدار و گفت‌وگو کردند. در این نشست که با حضور خالقداری، معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن فارس، و رنجبر، مدیر دفتر مشارکت‌های مردمی و حساب ۱۰۰ امام (ره) برگزار […]

هم‌افزایی خیرین و بنیاد مسکن فارس برای ساخت خانه امید ایتام


به گزارش ایکنا از فارس، چند تن از خیرین نیک‌اندیش امروز دوشنبه 26 مرداد با سیدعلی‌نقی طبیب‌لقمانی، مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان فارس دیدار و گفت‌وگو کردند.

در این نشست که با حضور خالقداری، معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن فارس، و رنجبر، مدیر دفتر مشارکت‌های مردمی و حساب ۱۰۰ امام (ره) برگزار شد، مهم‌ترین موضوع مورد بحث، ساخت مسکن برای اقشار کم‌درآمد در قالب طرح «خانه امید ایتام» در سطح استان فارس بود.

در این دیدار، خیرین مسکن‌ساز ضمن آشنایی با ظرفیت‌ها و خدمات بنیاد مسکن در حوزه مشارکت‌های مردمی، آمادگی خود را برای مشارکت مؤثر در طرح‌های مسکن‌سازی ویژه اقشار آسیب‌پذیر و کم‌درآمد اعلام کردند و بر ضرورت هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی با ظرفیت خیرین برای تسریع در ساخت مسکن تأکید کردند.

مدیرکل بنیاد مسکن فارس نیز در این دیدار با قدردانی از حضور و همراهی خیرین نیک‌اندیش، این مشارکت‌ها را بازوی توانمند در تحقق اهداف نهضت ملی مسکن و خدمت‌رسانی به جامعه هدف عنوان کرد و خواستار تداوم و توسعه این همکاری‌ها شد.

خیرین مسکن‌ساز استان فارس نیز در این نشست با تأکید بر نقش بنیاد مسکن در تأمین مسکن اقشار محروم و روستاییان، همراهی با این مجموعه را زمینه‌ای برای مشارکت بیشتر در ساخت مسکن برای خانواده‌های کم‌درآمد و آسیب‌پذیر دانستند.

یادآور می‌شود، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی فارس، به‌عنوان متولی ساخت و بهسازی مسکن روستایی و حمایت از اقشار کم‌درآمد، در قالب طرح «خانه امید»، حساب ۱۰۰ امام (ره) و دفتر مشارکت‌های مردمی، بسترهای لازم برای جلب مشارکت خیرین و نیکوکاران استان را فراهم کرده است.

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.