امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 26 صفر 1448
شناسه خبر : 382017
  پرینت تاریخ انتشار : 10 آگوست 2026 - 20:57 | 2 بازدید

ظرفیت نخبگان برای حل مسائل استان اردبیل به‌کار گرفته شود

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی استانداری اردبیل، عزیز حبیبی، معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار اردبیل در بازدید از ساختمان جدید بنیاد نخبگان استان با اشاره به اختصاص محل جدید این بنیاد از سوی استانداری اظهار کرد: این مکان با هدف فراهم کردن شرایط مناسب برای تداوم فعالیت‌های بنیاد و ارائه خدمات […]

ظرفیت نخبگان برای حل مسائل استان اردبیل به‌کار گرفته شود


به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی استانداری اردبیل، عزیز حبیبی، معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار اردبیل در بازدید از ساختمان جدید بنیاد نخبگان استان با اشاره به اختصاص محل جدید این بنیاد از سوی استانداری اظهار کرد: این مکان با هدف فراهم کردن شرایط مناسب برای تداوم فعالیت‌های بنیاد و ارائه خدمات به جامعه نخبگانی استان اختصاص یافته و بنیاد نخبگان تا زمان تأمین محل دائمی، در این ساختمان فعالیت خواهد کرد.

وی افزود: نخبگان و مستعدان برتر از ظرفیت‌های ارزشمند علمی، تخصصی و فکری استان هستند و دستگاه‌های اجرایی، سازمان‌ها، صنایع دولتی و بخش خصوصی باید زمینه استفاده از توانمندی آنان را در حوزه‌های مختلف فراهم کنند و مسائل و نیاز‌های خود را به ظرفیت علمی جامعه نخبگانی پیوند دهند.

معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار اردبیل تصریح کرد: حمایت از نخبگان صرفاً به ارائه خدمات اداری و تسهیلات محدود نمی‌شود، بلکه باید زمینه‌ای فراهم شود تا آنان در تصمیم‌سازی، حل مسائل و اجرای برنامه‌های توسعه‌ای استان نقش مؤثر و ملموسی ایفا کنند.

در این بازدید، عادل اکبری مجد، رئیس بنیاد نخبگان استان اردبیل نیز با اشاره به اینکه ساختمان قبلی این بنیاد از سال ۱۴۰۲ از طریق فرآیند مولدسازی در فهرست فروش قرار گرفته بود، اظهار کرد: از آن زمان، بنیاد نخبگان استان با چالش جدی در زمینه محل استقرار مواجه بود که از سال گذشته با دستور مساعد استاندار اردبیل، فعالیت بنیاد در یک ساختمان استیجاری ادامه یافت.

وی آمادگی بنیاد نخبگان استان اردبیل را برای همکاری با دستگاه‌های اجرایی، صنایع، دانشگاه‌ها و بخش خصوصی در مسیر شناسایی، اولویت‌بندی و ارائه راهکار برای مسائل استان اعلام کرد.

ساختمان جدید بنیاد نخبگان استان اردبیل در میدان باکری، روبه‌روی مدرسه دانش‌پژوهان، حدود ۱۰۰ متر به سمت تقاطع اتوبوسرانی واقع شده است و نخبگان و مستعدان برتر استان می‌توانند برای پیگیری امور و دریافت خدمات به این محل مراجعه کنند.

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.