امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 22 صفر 1448
شناسه خبر : 380755
  پرینت تاریخ انتشار : 06 آگوست 2026 - 11:31 | 1 بازدید

واکنش نامزد پیروز انتخابات میشیگان به موج حملات اسلام‌هراسانه

به گزارش ایکنا و به نقل از هافینگتون پست، «عبدالرحمن السید» نامزد دموکرات‌ها برای سنای آمریکا از ایالت میشیگان، پس از پیروزی در انتخابات مقدماتی روز سه‌شنبه با سیلی از حملات تبعیض‌آمیز مواجه شد. در حالی که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا و معاونش «جی‌دی ونس» انتقادهای تند خود را متوجه این دموکرات پیشرو کرده بودند، […]

واکنش نامزد پیروز انتخابات میشیگان به موج حملات اسلام‌هراسانه


واکنش نامزد پیروز انتخابات میشیگان به موج حملات اسلام‌هراسانهبه گزارش ایکنا و به نقل از هافینگتون پست، «عبدالرحمن السید» نامزد دموکرات‌ها برای سنای آمریکا از ایالت میشیگان، پس از پیروزی در انتخابات مقدماتی روز سه‌شنبه با سیلی از حملات تبعیض‌آمیز مواجه شد.

در حالی که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا و معاونش «جی‌دی ونس» انتقادهای تند خود را متوجه این دموکرات پیشرو کرده بودند، برخی چهره‌های راست‌گرا و قانون‌گذاران جمهوری‌خواه ترجیح دادند به قومیت و دین مسلمان او حمله کنند.

«مایک راجرز» نماینده پیشین جمهوری‌خواه و نامزد کنونی این حزب برای کرسی سنا در میشیگان، ادعا کرد السید گفته است آمریکا سزاوار حملات ۱۱ سپتامبر بوده است.

او در بیانیه‌ای گفت: «من سال‌ها صرف شکار تروریست‌ها و رساندن اسامه بن‌لادن به عدالت کردم. هرگز فکر نمی‌کردم روزی در برابر کسی قرار بگیرم که معتقد است آمریکا سزاوار ۱۱ سپتامبر بود.»

«نانسی میس» نماینده جمهوری‌خواه کارولینای جنوبی، نیز همین خط حمله را دنبال کرد و در شبکه‌های اجتماعی نوشت: «می‌توانیم انتخاب تروریست‌ها به مناصب آمریکا را متوقف کنیم؟»

«لورا لوومر» متحد نزدیک ترامپ که خود را «اسلام‌هراسِ افتخارآمیز» می‌نامد، مجموعه‌ای از حملات و نظریه‌های توطئه بی‌اساس درباره مسلمانان آمریکایی منتشر کرد.

او در یکی از پست‌ها نوشت: «حساب رسمی حزب دموکرات آشکارا یک جهادگر اسلامی را که تعهدنامه‌ای در حمایت از اخوان‌المسلمین، یک سازمان تروریستی خارجی، امضا کرده، تأیید کرده است. السید برای مرگ (شهادت) آیت‌الله (خامنه‌ای) عزاداری کرد. دموکرات‌ها از تروریسم اسلامی حمایت می‌کنند.»

در پستی دیگر ادعا کرد: «مساجد سراسر آمریکا برای انبار کردن تفنگ‌های نظامی، نارنجک، چاقو و مواد منفجره جهت مسلح کردن میلیون‌ها مرد مسلمان و مهاجر غیرقانونی استفاده می‌شوند.»

کمیته سناتوری جمهوری‌خواهان نیز به سرعت یک آگهی تند علیه السید منتشر کرد که پر از کنایه‌های اسلام‌هراسانه بود و ادعاهای مربوط به ۱۱ سپتامبر و حمایت او از رهبر اخوان‌المسلمین را تکرار می‌کرد.

«تیم اسکات» سناتور جمهوری‌خواه و رئیس این کمیته، در بیانیه‌ای همراه با این آگهی گفت: «السید رادیکال‌ترین نامزد دموکرات برای سنا تاکنون است. حمایت او از سازمان‌های تروریستی، سیاست‌های سوسیالیستی و تلاش برای کاهش بودجه پلیس، او را خطرناک و فاقد صلاحیت برای خدمت می‌کند.»

السید اما در یک نشست خبری گفت این حملات اسلام‌هراسانه «تنها حربه‌ای است که در اختیار آنهاست.»

او افزود: «آنها قرار است به من و به نام من اشاره کنند و بگویند: ‘وای، او متفاوت است.’ این بهترین چیزی است که دارید؟ نمی‌توانید درباره برنامه‌تان حرف بزنید؟ نام من قیمت بنزین را بالا نبرده. نام من ما را به جنگ نبرده. نام من دلیل این نیست که نمی‌توانید هزینه خرید مواد غذایی‌تان را بپردازید.»

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.