امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 18 صفر 1448
شناسه خبر : 379431
  پرینت تاریخ انتشار : 01 آگوست 2026 - 23:30 | 1 بازدید

مسابقات ملی مناظره دانشجویی به بالندگی رسیده است

به گزارش ایکنا از خراسان‌شمالی، حسین یوسفی، معاون آموزشی جهاد دانشگاهی خراسان‌شمالی، در مراسم اختتامیه چهاردهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان در خراسان شمالی که 10 مرداد برگزار شد، اظهار کرد: جهاددانشگاهی از ابتدای تاسیس، مبتکر ایده‌های جدید دانشجویی و فرهنگی بوده و از ایده‌های فرهنگی نیز حمایت لازم را انجام داده است. وی افزود: […]

مسابقات ملی مناظره دانشجویی به بالندگی رسیده است


چهاردهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی در خراسان‌شمالیبه گزارش ایکنا از خراسان‌شمالی، حسین یوسفی، معاون آموزشی جهاد دانشگاهی خراسان‌شمالی، در مراسم اختتامیه چهاردهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان در خراسان شمالی که 10 مرداد برگزار شد، اظهار کرد: جهاددانشگاهی از ابتدای تاسیس، مبتکر ایده‌های جدید دانشجویی و فرهنگی بوده و از ایده‌های فرهنگی نیز حمایت لازم را انجام داده است.

وی افزود: مسابقات مناظرات دانشجویی، خبرگزاری‌های ایسنا و ایکنا با همت جوانان و دانشجویان شکل گرفته و هم اکنون به مرحله بالندگی خوبی نیز رسیده است.

یوسفی ادامه داد: رهبر شهید انقلاب نیز بر برگزاری مراسم‌هایی همچون مناظرات دانشجویی و … تاکید داشته داشته‌اند و همواره حمایت‌های لازم را نیز داشته‌اند که اکنون به بالندگی رسیده است

وی تاکید کرد: فرآیند برگزاری این مسابقات سال به سال در حال بهتر و کیفی تر شدن است.

مهدی قربانیان معاون فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی نیز در ادامه این مراسم با ابراز خرسندی از برگزاری این چنین برنامه‌هایی و مشارکت دانشجویان در برگزاری آن گفت: در دین مبین اسلام توجه خیلی زیادی به مناظره، تفکر و استدالال درست دارد تا بیشتر تفکر کنیم که بتوانیم با استدلال صحیح مطالب را بیان کنیم.

وی افزود: هدف از برگزاری مناظرات این است که افراد در ارتباط با یک موضوع و یا مطلب بیشتر تفکر کند و آن را با استدلال بتواند ارائه دهد.

قربانیان ادامه داد: حضور دانشجویان و با انگیزه بالا در این نوع مسابقات جای خوشحالی دارد و امیدوار هستیم برپایی این گونه برنامه ها ادامه داشته باشد.

 

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.