امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 11 صفر 1448
شناسه خبر : 377267
  پرینت تاریخ انتشار : 25 جولای 2026 - 14:09 | 2 بازدید

آغاز رسمی تردد زائران اربعين از مرز «سومار»

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی استانداری کرمانشاه، منوچهر حبیبی استاندار کرمانشاه، امروز، سوم مردادماه در جریان آیین آغاز عملیات ویژه اربعین در مرز خسروی اظهار کرد: خدمت به زائران اربعین حسینی یک توفیق الهی است که نصیب مردم و مسئولان استان کرمانشاه شده است. استاندار کرمانشاه با اشاره به سفر اخیر مدیریت […]

آغاز رسمی تردد زائران اربعين از مرز «سومار»


مرز سوماربه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی استانداری کرمانشاه، منوچهر حبیبی استاندار کرمانشاه، امروز، سوم مردادماه در جریان آیین آغاز عملیات ویژه اربعین در مرز خسروی اظهار کرد: خدمت به زائران اربعین حسینی یک توفیق الهی است که نصیب مردم و مسئولان استان کرمانشاه شده است.

استاندار کرمانشاه با اشاره به سفر اخیر مدیریت ارشد استان به کشور عراق افزود: طی دو هفته گذشته به همراه نماینده مردم غرب استان در مجلس شورای اسلامی، فرمانداران شهرستان‌های قصرشیرین و گیلانغرب، جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی و فرماندهان نظامی و انتظامی به کشور عراق سفر کردیم و نشست‌های مشترکی با استاندار دیالی، نمایندگان مجلس عراق، فرماندار مندلی و همچنین سفیر جمهوری اسلامی ایران در عراق برگزار شد.

حبیبی گفت: در بازگشت نیز جلسه‌ای با مسئولان مواکب مردمی عراق که در آن سوی مرز به زائران خدمت‌رسانی می‌کنند، برگزار شد و همه آنان با شور، اشتیاق و آمادگی کامل در انتظار استقبال و پذیرایی از زائران حضرت سیدالشهدا(ع) هستند.

وی با بیان اینکه نتایج این نشست‌ها بسیار ارزشمند و ثمربخش بود، بیان کرد: یکی از مهمترین دستاوردهای این رایزنی‌ها، تعیین مرز سومار به‌عنوان دومین مرز تردد مسافری زائران عتبات عالیات برای نخستین بار بود که با انجام هماهنگی‌های لازم و اجرای اقدامات زیرساختی مناسب، از فردا آمادگی کامل برای تردد زائران از مسیر سومار ـ مندلی به سمت عتبات عالیات فراهم شده است.

حبیبی یادآور شد: این اتفاق از برکات این ایام است و خداوند متعال را بابت آن شاکر هستیم، زیرا این مطالبه، حق مردم گیلانغرب به‌عنوان دومین شهر مقاوم کشور بود.

استاندار کرمانشاه از آغاز اجرای طرح کاپیتاژ اتوبوس در مرز خسروی خبر داد و گفت: برای نخستین بار، مرز خسروی تنها مرزی است که امکان تردد یکسره اتوبوس‌های حامل زائران را فراهم کرده و این طرح به‌صورت عملیاتی آغاز شده است؛ به‌گونه‌ای که تعدادی اتوبوس از مرز عبور کرده‌اند و این اقدام با استقبال زائران مواجه شده است.

وی افزود: امسال این امکان برای پایانه‌های استان‌های تهران، اصفهان و قم فراهم شده است و برای سال آینده نیز هماهنگی‌های لازم با سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای انجام خواهد شد تا تمامی پایانه‌های کشور بتوانند از ظرفیت تردد یکسره از مرز خسروی استفاده کنند.

حبیبی با اشاره به یکی از مهمترین مطالبات مردم و مسئولان استان اظهار کرد: در سفر به عراق، موضوع راه‌آهن کرمانشاه ـ خسروی ـ بغداد نیز با طرف عراقی مورد پیگیری قرار گرفت که در جریان سفر نخست‌وزیر عراق به جمهوری اسلامی ایران، این پروژه مورد تفاهم میان نخست‌وزیر عراق و دکتر پزشکیان، رئیس‌جمهور قرار گرفت.

وی بیان کرد: این تفاهم، بدون تردید موجب شتاب گرفتن اجرای پروژه راه‌آهن کرمانشاه ـ خسروی ـ بغداد خواهد شد و علاوه بر نقش مؤثر در توسعه استان، زمینه رونق هرچه بیشتر اربعین در مرز خسروی را نسبت به سال‌های گذشته فراهم خواهد کرد.

استاندار کرمانشاه افزود: با توجه به زیرساخت‌های ایجادشده و اقدامات گسترده‌ای که در سال‌های اخیر انجام شده است، یقین دارم آنچه درباره رونق اربعین در مرز خسروی مطرح شده، به فضل الهی محقق خواهد شد و شاهد شکوه هرچه بیشتر این مرز در ایام اربعین خواهیم بود.

وی از تلاش تمامی عوامل اجرایی و اعضای ۱۸ کمیته ستاد اربعین حسینی استان قدردانی کرد و گفت: همه مسئولان و اعضای کمیته‌های ستاد اربعین با عشق، علاقه و انگیزه‌ای فراتر از وظایف اداری، در حال خدمت‌رسانی به زائران هستند که جای تقدیر و تشکر دارد.

حبیبی با تأکید بر اهمیت برنامه‌های فرهنگی اربعین اظهار کرد: بارها گفته‌ام که زینت اربعین، فعالیت‌های فرهنگی است و امسال مسئولیت این حوزه بر عهده اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان است که اقدامات خوبی انجام شده و با شتاب بیشتری ادامه خواهد یافت و برنامه‌های فرهنگی اربعین امسال نسبت به سال‌های گذشته از کیفیت و گستردگی بیشتری برخوردار خواهد بود.

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.