- تجربه دفاع مقدس؛ پشتوانه توسعه توانمندیهای نوین دفاعی کشور
- گرامیداشت دومین سالگرد شهادت شهیدان سیدحسن نصرالله و سید صفیالدین
- «سیروس ابراهیمزاده» بازیگر «ولایت عشق» درگذشت
- روز پرچم؛ نماد «ما»ی ایرانی و سرمایهای برای همبستگی ملی
- درسهای مدیریت اقتصادی دوران دفاع مقدس برای امروز
- حضور خادمان حرم حضرت معصومه (س) در تجمعات شبانه مردم اهواز
تلاش برای ثبت یک اثر تاریخی از نهاوند در فهرست آثار جهانی
به گزارش همدان نوین، رئیس اداره میراثفرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نهاوند، گفت: تلاش میکنیم یک اثر تاریخی از نهاوند و یا به مرکزیت نهاوند را در فهرست آثار جهانی ثبت کنیم. محسن جانجان اظهار کرد: در نظر داریم طبق برنامهریزیهایی که انجام دادهایم بتوانیم سلسله سرابهای استانهای همدان، کرمانشاه و لرستان به مرکزیت نهاوند […]
به گزارش همدان نوین، رئیس اداره میراثفرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نهاوند، گفت: تلاش میکنیم یک اثر تاریخی از نهاوند و یا به مرکزیت نهاوند را در فهرست آثار جهانی ثبت کنیم.
محسن جانجان اظهار کرد: در نظر داریم طبق برنامهریزیهایی که انجام دادهایم بتوانیم سلسله سرابهای استانهای همدان، کرمانشاه و لرستان به مرکزیت نهاوند را در فهرست آثار جهانی ثبت کنیم که البته کار بسیار دشواری است.
وی ادامه داد: هدف از انجام این کار این است که حداقل یک اثر از شهرستان نهاوند و یا به مرکزیت نهاوند را در فهرست آثار جهانی به ثبت برسانیم که تحقق این امر میتواند در جذب گردشگر برای شهرستان و حتی برای استان بسیار موثر باشد و در کانون توجه قرار گرفتن شهرستان بسیار اثرگذار خواهد بود.
جانجان تصریح کرد: در این خصوص برنامهریزیهای مقدماتی را انجام و پرونده نیز تشکیل دادهایم و با یک پژوهشگر گردشگری چند جلسه هم برگزار کردهایم و در صورتیکه بتوانیم این مهم را به سرانجام برسانیم هم به نفع مردم شهرستان خواهد بود و هم در جذب گردشگر بسیار موثر است.
سراب فارسبان و کنگاورکهنه در فهرست آثار ملی به ثبت رسیدند
وی در ادامه به ثبت دو سراب شهرستان در فهرست آثار ملی اشاره کرد و افزود: با تلاشهای صورت گرفته دو سراب فارسبان و کنگاورکهنه نهاوند در فهرست آثار ملی به ثبت رسید.
رئیس اداره میراث فرهنگی نهاوند با بیان اینکه اولین قدم در حفظ آثار تاریخی و قدیمی ثبت کردن آنها در فهرست آثار ملی است، یادآوری کرد: با توجه به اهمیت و قابلیتهایی که هر کدام از سرابهای شهرستان دارند با تلاشهای انجام شده قبلا دو سراب گیان و گامسیاب نهاوند در فهرست آثار ملی به ثبت رسیدند.
جانجان در خاتمه، خاطرنشان کرد: همچنین در همین راستا کارشناسان ما در ادارهکل میراثفرهنگی استان موفق شدند با تشکیل پرونده و مستنداتی که قبلا تهیه کرده بودیم دو سراب فارسبان و کنگاورکهنه در شهرستان را در فهرست آثار ملی به ثبت برسانند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
