امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 24 ذو الحجة 1447
شناسه خبر : 21348
  پرینت تاریخ انتشار : 06 می 2021 - 20:45 | 133 بازدید

تزریق ۹۰۰ دز واکسن کرونا به افراد بالای ۸۰ سال اسدآباد

به گزارش همدان نوین، معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی شهرستان اسدآباد از تزریق ۹۰۰ دز واکسن کرونا به افراد بالای ۸۰ سال خبر داد. الهام عظیمی  در همدان با اشاره به رنگ‌بندی شهرها بر اساس وضعیت کرونا اظهار کرد: علت تفاوت رنگ وضعیت کرونای شهرستان اسدآباد با شهرهای همجوار این است که ما در ابتدای […]

تزریق ۹۰۰ دز واکسن کرونا به افراد بالای ۸۰ سال اسدآباد

به گزارش همدان نوین، معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی شهرستان اسدآباد از تزریق ۹۰۰ دز واکسن کرونا به افراد بالای ۸۰ سال خبر داد.

الهام عظیمی  در همدان با اشاره به رنگ‌بندی شهرها بر اساس وضعیت کرونا اظهار کرد: علت تفاوت رنگ وضعیت کرونای شهرستان اسدآباد با شهرهای همجوار این است که ما در ابتدای سال مدت زمان بیشتری را در حالت آبی سپری کردیم و اسدآباد دیرتر قرمز شد.

وی با بیان اینکه امیدواریم با تداوم و بهبودی روند موجود اسدآباد نیز هرچه سریع‌تر وضعیت رنگ بهتری پیدا کند و از قرمز خارج شود گفت: رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی در این راه ما را کمک خواهد کرد.

معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی شهرستان اسدآباد با اشاره اینکه مولفه تغییر رنگ کاهش میزان مبتلایان مثبت و به طبع میزان بستری است افزود: آزمایش بسیاری از بیماران بستری فعلی اسدآباد بین دو هفته تا ۱۰ روز پیش مثبت بود که هم اکنون در بیمارستان بستری هستند.

وی با اشاره به اینکه تا روز گذشته به ۹۰۰ نفر بالای هشتاد سال در اسدآباد واکسن کرونا تزریق شده است بیان کرد: کسانی که بالای ۸۰ سال سن دارند و تاکنون واکسن نزده‌اند هرچه سریعتر به مراکز بهداشتی – درمانی مراجعه و واکسن خود را تزریق کنند.

عظیمی خاطرنشان کرد: از دهیاران روستاها نیز انتظار داریم ساکنین بالای ۸۰ سال نقاط محل سکونت خود را به تزریق واکسن تشویق کنند.

وی نسبت به جهش کرونا و بروز نوع‌های جدید این بیماری گفت: به علت گردش ویروس، ورود نوع جهش یافته و خطرناک هندی و آفریقایی به شهر اسدآباد دور از ذهن نیست.

معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی اسدآباد با بیان اینکه اگر پیک جدیدی پس از آرام شدن اوضاع فعلی آغاز شود مجبور به تحمل روزهایی به مراتب سخت‌‌تر از شرایط کنونی خواهیم بود تاکید کرد: از همه شهروندان انتظار داریم نسبت به حضور در هر گونه مراسم پرتجمع بپرهیزند.

| منبع خبر : فارس
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.