امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
امروز : جمعه, ۱۱ آذر , ۱۴۰۱ - 9 جماد أول 1444
شناسه خبر : 103428
  پرینت تاریخ انتشار : 13 نوامبر 2022 - 9:36 | 0 بازدید

طرز تهیه سوپ زعفرانی

رسپی اصلی سوپ زعفرانی برای شهر تبریز است. این سوپ با جو پرک یا جو پوست کنده تهیه می شود که هر دو روش بسیار خوشمزه است و کافی یک بار این سوپ مجلسی را امتحان کنید. طعم زعفران در این سوپ باعث خوشرنگ‌تر شدن و طعم عالی می‌شود. مواد لازم برای تهیه سوپ زعفرانی جو پرک […]

طرز تهیه سوپ زعفرانی


رسپی اصلی سوپ زعفرانی برای شهر تبریز است. این سوپ با جو پرک یا جو پوست کنده تهیه می شود که هر دو روش بسیار خوشمزه است و کافی یک بار این سوپ مجلسی را امتحان کنید. طعم زعفران در این سوپ باعث خوشرنگ‌تر شدن و طعم عالی می‌شود.

مواد لازم برای تهیه سوپ زعفرانی

جو پرک یا بلغور جو : ۱.۵ پیمانه

سینه مرغ:  ۱ عدد

هویج: ۱ عدد

پیاز:۱ عدد

رب به دلخواه: ۱ ق چای خوری

زردچوبه: ۱ ق مربا خوری

آب مرغ: ۱ پیمانه

جعفری: ۳ ق غذا خوری

ذرت: ۱/۲ پیمانه

زعفران دم کرده غلیظ: ۲ اللی ۳ ق غذا خوری

نمک، فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ زعفرانی 

مرحله اول: پخت مرغ

ابتدا باید مرغ را بپزید برای این کار یک پیاز را پوست بگیرید و ۴ قاچ کنید و به همراه سینه مرغ داخل قابلمه تفت دهید تا سبک و تغییر رنگ دهد.

بعد نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و روی مواد آب جوش بریزید. بگذارید تا مرغ پخته شود و بعد مرغ را ریش ریش کنید و کنار قرار دهید. آب مرغ را صاف کنید و برای پخت سوپ استفاده کنید.

مرحله دوم: تفت دادن مواد

زعفران را با کمی قند بسابید و با چند قطعه یخ دم بگذارید تا خوشرنگ شود. پیاز دستور را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید. به همراه کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا سبک شود و بعد رب را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود. آب مرغ صاف شده را نیز اضافه کنید.

مرحله سوم: افزودن سبزیجات

هویج را پوست بگیرید و رنده درشت بزنید. جو پرک را نیز با کمی آب خیس کنید و  به همراه مرغ ریش ریش شده اضافه کنید و هم بزنید و بگذارید تا سوپ جا افتاده و غلیظ شود. در نیم ساعت انتهای باید ذرت بخارپز شده را نیز اضافه کنید و نمک و فلفل سوپ را اندازه کنید.

مرحله چهارم: تهیه سوپ زعفران

بعد از پخت سبزیجات باید زعفران دم کرده غلیظ را اضافه کنید و هم بزنید و در انتها جعفری ساطوری شده را اضافه کنید. بعد از جا افتادن و غلیظ شدن سوپ آن را داخل بشقاب کشیده و به همراه لیموترش سرو کنید.



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.